- 38,313
- 37,142
- 113
Yinede resmi açıklamayı bekle dost ama bugün kazanmasaydi olmayacakti ama kazandığı için ilk maç tarihi Eyüp maçına denk geliyorSaglik olsun o zaman napalim 🙂
Yinede resmi açıklamayı bekle dost ama bugün kazanmasaydi olmayacakti ama kazandığı için ilk maç tarihi Eyüp maçına denk geliyorSaglik olsun o zaman napalim 🙂
özel oran gibi değil bu 24 saat içinde oynanmazsa oranı 1 kabul ediyorErtelendi de hoş oynanmayacak mı
Kupon 24 saate bakar dost maç 2 ay sonra oynanacakErtelendi de hoş oynanmayacak mı
Sadece Trabzon korkutuyorEl birliğiyle bu kuponu getirelim 😇
4 mac 15.08.2025
2 mac 16.08.2025
2 mac 17.08.2025
1 mac 18.08.2025
Bende onu diyecektim 0-0 biter o maçSadece Trabzon korkutuyor
nerde yaziyodu bilgi bulamadimYinede resmi açıklamayı bekle dost ama bugün kazanmasaydi olmayacakti ama kazandığı için ilk maç tarihi Eyüp maçına denk geliyor
En baba 0-1 0-0Bende onu diyecektim 0-0 biter o maç
Yok yani transfer yapılmadı kank ne kanat var ne defans hadi defans kaleci yine idare eder de orta saha bomboş onachu da bir yere kadar atar kocaeli'nde kurtardı belki kasımpaşaya atamayacakEn baba 0-1 0-0
Paşa 2 atar diye dusunuyorum 😀Yok yani transfer yapılmadı kank ne kanat var ne defans hadi defans kaleci yine idare eder de orta saha bomboş onachu da bir yere kadar atar kocaeli'nde kurtardı belki kasımpaşaya atamayacak
Paşa anca benimkini atar iki de ağzında geveler 🤣🤣 paşanın kendine hayrı yokPaşa 2 atar diye dusunuyorum 😀
gorcez bakalimPaşa anca benimkini atar iki de ağzında geveler 🤣🤣 paşanın kendine hayrı yok
Kocaeli maçını izledim ondan böyle konuşuyorum kanat almadan trabzon 3 gol yapamaz defans daha da iyileşti savic botagov çok iyilerdi pina da iyi mustafa zaten Allahu Ekber bir oyuncu yemez paşadan kolay kolay ama atamazdagorcez bakalim
Bu ftn hesabma ozel.olablir sanki oyle hatrliyorumEl birliğiyle bu kuponu getirelim 😇
4 mac 15.08.2025
2 mac 16.08.2025
2 mac 17.08.2025
1 mac 18.08.2025
Kupon oranı ile bonusun bir alakası yok verdiği bonus kombine bonusu ancak 1 2 maç ertelenirse 500 oranın altına düşerbonus 104k veriyor ama emin misin betconstruct bonusu olmadan düz oranların 500 oran olduğuna 🧐🤔
cok zor tabi ama keyifli oluyo takip etmesiÖnce inanmıs adam helal olsun başarılar diliyorum inşallah kardeşim gelir
her ikisi icinde gecerli hocamBu ftn hesabma ozel.olablir sanki oyle hatrliyorum
umarim besiktas ertelenmezKupon oranı ile bonusun bir alakası yok verdiği bonus kombine bonusu ancak 1 2 maç ertelenirse 500 oranın altına düşer