Kazanınca haber et kral dm açıkmerhaba arkadaşlar vbet in yapmış olduğu bu etkinlliğe kimler katıldı
nasıl gidiyor tahminler ?
bakalım bu tahminerle birşeyler alabilecek miyim
Ekli dosyayı görüntüle 282962
Daha net deil isler.son maclar bi bitsin.biri var forumdan o 67. Siradaydi.benim puan 7 😁merhaba arkadaşlar vbet in yapmış olduğu bu etkinlliğe kimler katıldı
15 puandayım şuan bakalımDaha net deil isler.son maclar bi bitsin.biri var forumdan o 67. Siradaydi.benim puan 7 😁
Bunarada sende cok kotusun be engin.sadece a grubunda iyiymissin.arjantinin oldugu grupts polonya lider olur demissin.ben senegali bilemedim.merhaba arkadaşlar vbet in yapmış olduğu bu etkinlliğe kimler katıldı
aynen malesefBunarada sende cok kotusun be engin.sadece a grubunda iyiymissin.arjantinin oldugu grupts polonya lider olur demissin.ben senegali bilemedim.
tebrikler görünen o ki iyi gidiyorsunAlirmiyiz birşey salladik
Play oflar bişey vermez almanya kupayı kazanırsa bakalımtebrikler görünen o ki iyi gidiyorsun
Bro burasi pek onemli deil aslinda bu turdan sonrasi onemli.ben suan 3300 siradayimBenim A-B-C grubu full dogru. D grubundan 2 puan aldim. Toplamda bu 4 gruptan 23 puan geliyor...
Guncel olmayan tabloda 19 puanla 234. Siradayim.