şükür o zamanSukret almışin işte
şükür o zamanSukret almışin işte
Maşallah maşallahYeni başladık.Birde betofice siteye ilk yatırım hoşgeldin bonusu kullandim.( pek yatırım bonusu kullanmam ya deneyelim diye)
Galatasaray maçı 4.gol: Serbest vuruş ile kupon aldım.Deplasman frikik ile attı.15 ₺ lik 19.0 oranEkli dosyayı görüntüle 232718
Yeni başladık.Birde betofice siteye ilk yatırım hoşgeldin bonusu kullandim.( pek yatırım bonusu kullanmam ya deneyelim diye)
Galatasaray maçı 4.gol: Serbest vuruş ile kupon aldım.Deplasman frikik ile attı.15 ₺ lik 19.0 oranEkli dosyayı görüntüle 232718
Benim hiç yarım saati geçmedi 15k 20 k 10k 6 k400 tl yi tabi anında yollarlar. benim 4700 liramı sabaha anca yollamışlardı.
bana öyle denk geldi o zaman pardonBenim hiç yarım saati geçmedi 15k 20 k 10k 6 k
Ekran atarmisin kanka nie öyle bir hata varYa dostlar bu siteyi kullanmak istiyorum ama maksipayfix falan var bana hep hata veriyor diye uzaklaştim siteden maksi beni engellemiş yok sahte yatırım falan nedemek olduğunu anlamadığım için uğraşmadimda
Ekranda altta kalan diğer maclar300 e sattığımız kupon.Ekli dosyayı görüntüle 232722
50 tl ye 200 ₺ lik kuponda da buradaki 3 maç vardiEkranda altta kalan diğer maclarEkli dosyayı görüntüle 232723
Yazık olmusEkranda altta kalan diğer maclarEkli dosyayı görüntüle 232723
Bu dostEkran atarmisin kanka nie öyle bir hata var
Bu ne?Bu dost
Canlı destege bağlandığında ne diyor kankaBu dost
Daha once sahte yatirim isleminden falan dediCanlı destege bağlandığında ne diyor kanka
Destek bişe yapamayiz dediDaha once sahte yatirim isleminden falan dedi
Başka yatırım metodu yap kanka mefete papara yada kriptoDestek bişe yapamayiz dedi
Ya bi tek mefete var maksi olmayan mefeteyide ben sevmiyorum da sizden yardım isteyeyim arkadaşla arkadaşın hesabindan 5-6 bin yatircaz bize hem sağlam site hemde böle yatirimda cok kolay hi cevriminolan site varmi sponsorlarda spor oynicazBaşka yatırım metodu yap kanka mefete papara yada kripto
Dinamobet çok sağlam vbetten bile daha sağlamYa bi tek mefete var maksi olmayan mefeteyide ben sevmiyorum da sizden yardım isteyeyim arkadaşla arkadaşın hesabindan 5-6 bin yatircaz bize hem sağlam site hemde böle yatirimda cok kolay hi cevriminolan site varmi sponsorlarda spor oynicaz