Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Varsayalım

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,745
3,778
113
Şuan Kazanmışım 1 Milyon Lira, Yarın tatile Çıkıyorum , Cep telefonu yok önce bir tane S25 Ultra alıyorum, Sonra da bi tane araç kiralayıp Türkiye Turu , 14 Gün sonra Sıfırlanıp tertemiz geliyorum . hanımla Beraber misler gibi tatil .

Olmaz demeyin , Sümük akmadan baş ağrısı geçmez derler

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,831
17,001
113
Kazandın mı
Şuan Kazanmışım 1 Milyon Lira, Yarın tatile Çıkıyorum , Cep telefonu yok önce bir tane S25 Ultra alıyorum, Sonra da bi tane araç kiralayıp Türkiye Turu , 14 Gün sonra Sıfırlanıp tertemiz geliyorum . hanımla Beraber misler gibi tatil .

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
128,000
177,027
113

olur dostum neden olmasın
Tatil her zaman şart
para olduktan sonra gerisi kolay

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,074
17,797
113

Bari 10 milyon olsun

Zalihaan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,281
1,566
113

Umarım reis hayallerine kavuşursun çok isterim

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,745
3,778
113
Hayal kuruyor o kadar kafa gitti millette ya abi ne içiyonuz hayali parayla bide dağıtım yapıyor valla fazlalıksın
Gönlü zengin adamlara Her yerde ihtiyaç vardır Dost Unutma Bunu, Ayaz Çıkar Üşürsün , Gönlün zenginse Donmadan kışı Geçirir Görürsün

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
128,000
177,027
113
Dostum Telefon yok, Mi 14T Pro aldım , bi sonraki gün Gecesine satıp parayı kaybettim. 13 , 14 Gündür Cep telefonum bile yok
madem satıcan neden telefon alıyorsun dostum
satamayacağın şeylere yatırım yap
3 4 ay sonra bakarsın 1 milyon olmuştur o para
ondan sonra hayalinde ki tatili gerçekleştirirsin

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,745
3,778
113
madem satıcan neden telefon alıyorsun dostum
satamayacağın şeylere yatırım yap
3 4 ay sonra bakarsın 1 milyon olmuştur o para
ondan sonra hayalinde ki tatili gerçekleştirirsin
Cemil cümlemiz İnşallah Ha Ben ha içimizden birileri, Neleri verdik neler gördük .

Stalker41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,863
591
113
Gönlü zengin adamlara Her yerde ihtiyaç vardır Dost Unutma Bunu, Ayaz Çıkar Üşürsün , Gönlün zenginse Donmadan kışı Geçirir Görürsün
Seninle dalga geçmiyorum yanlış anlama ama yaptığın sağlıklı bisey değil bence bu işlere biraz ara ver dost benim payımı da biyere bağışla bari 😀

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,745
3,778
113
Seninle dalga geçmiyorum yanlış anlama ama yaptığın sağlıklı bisey değil bence bu işlere biraz ara ver dost benim payımı da biyere bağışla bari 😀
Kanka Ben tam 115 Gün Yatılı Tedavi gördüm, Arındık uzak kaldık , fakat geri döndük yine kendimizi sıkıntılara soktuk

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,179
4,236
113

Yarın ne olacağını Allah bilir gönlünce olur inşallah tüm dileklerin Allah sana ve ailene sağlık versin öncelikle gerisi bir gün olur