- 31,272
- 28,857
- 113
Tamam abiEskidendi o 20 katı altyapı değişti kurallar değişti IQ olmayan herifler yorum yapmasın
Tamam abiEskidendi o 20 katı altyapı değişti kurallar değişti IQ olmayan herifler yorum yapmasın
Dost niye sinirlendin ya 😅😅Eskidendi o 20 katı altyapı değişti kurallar değişti IQ olmayan herifler yorum yapmasın
Birader bu lafı bana soktuysan seni resetlerim, günümüzde hala bir çok sitede kayıp bonusu çekiminin kat sınırı var, atlasın kaldırmış olması ve arkadaşın çekebilmiş olması güzel, iki tepkime kasacağım diye kendine bulaştırmaEskidendi o 20 katı altyapı değişti kurallar değişti IQ olmayan herifler yorum yapmasın
Klavyeyi açan mafya oluyo terim nolcak böyleTamam abi
IQ ne olduğunu biliyor musun sen yoksa sadece cümle içerisinde mi kullanıyorsun?Eskidendi o 20 katı altyapı değişti kurallar değişti IQ olmayan herifler yorum yapmasın
sakin ol reis sanki sen 20 kat kuralına takılmış gibisin,belki arkadaş sana bir dm çakar bir umut değil mi herşeyEskidendi o 20 katı altyapı değişti kurallar değişti IQ olmayan herifler yorum yapmasın
Harf vergisi lazımKlavyeyi açan mafya oluyo terim nolcak böyle
yok o 20 kat kuralına takılmış eskidenDost niye sinirlendin ya 😅😅
Halletin mi mefeteyi
bana da sokmuş😀Birader bu lafı bana soktuysan seni resetlerim, günümüzde hala bir çok sitede kayıp bonusu çekiminin kat sınırı var, atlasın kaldırmış olması ve arkadaşın çekebilmiş olması güzel, iki tepkime kasacağım diye kendine bulaştırma