Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Varmı Benim Gibi Alkolikler ( Ankara )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emreyagmur

Tony Montana 🚬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,766
12,939
113
Alkol ve sigara bizim için artık emzik gibi olmuş

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,745
3,778
113
Gardaşlar ben gırgır olsun diye söyledim, yoksa burda kimseye saygısızlık yapmam @nothingman18 , birader iç ama biraya yüklenme, karaciğerler bi zaman sonra kendini yenileyemiyor afiyet bal şeker olsun

nothingman18

Romantik İsyankar !
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,075
809
113
Normal hayatta karşıma bile cikamayacak bu arkads baba parasıyla karşımıza çıkıyor

nothingman18

Romantik İsyankar !
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,075
809
113
Yav bu arkDas
Gibi çok var ama bu bitane niye çünkü baba parası var salcaaa

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,745
3,778
113
Ankara genelkurmay da askerlik yaptım, 2 gün askeriyeden psikiyatriye sevk dışkapı Hastanesi ' muayene girip çıktım ardına çinçine gittim, neyse benim aradığım dalga yokmuş kızanlar cigara getirdiler aldık mahalleden çıkarken siviller kolumuza girdi hayırdır burdan ne işiniz var, dedik askeriz dolanıyoruz üst aramadılar bidaha burda görmeyelim hesabı yol verdiler. Servisin kalkmasına 40 50 dk var güneşin altında oturmuşuz parka, gulugulu hesabı petten 3 kapak aldım. Askeriyeden içeri nasıl girdiğimi bilmiyorum, içeri girdikten sonra takım çavuşu beni gördü, dedi birader sen git yat komutanlar böyle görmesin. Kafayı bi vurdum akşam iştimasına kadar.. Vay be ogün kafam öyle güzel ki askeriyeye girişte sivil memur, askerler uzmanlar üst araması yapıyor, 8 defa gir çık yaptım kapı dedektöründen, meğer elimdeki istikak telefonu avcumun içine sokmuşum o ötüyormuş :D ulan ankara güzel şehir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...