- 2,089
- 812
- 113
Benim ayakkabı dükkan vardımisket mahallesi akgün lerden tadığın varmı dost
Benim ayakkabı dükkan vardımisket mahallesi akgün lerden tadığın varmı dost
Ayiktir bizidayı yatırdın mı sen pusulaya bugün 1000 birazdan kod atıcak freesecond için 200 saniye
doğrudur eski maske vardi mamak bizde eskiden ordaydik mamak deyince sen 10 sene kaldim gerçi simdi antalya dayiz artikBenim ayakkabı dükkan vardı
İmalatmı agaBenim ayakkabı dükkan vardı
Antalya deme birader orda orada mükemmel kardeşim ama bı Ankara'ya değişmemdoğrudur eski maske vardi mamak bizde eskiden ordaydik mamak deyince sen 10 sene kaldim gerçi simdi antalya dayiz artik
Dükkan kralllİmalatmı aga
Benim eski meslekte ayakkabi imalatı o yüzden sormuştumDükkan kralll
Biz ayakkabı sektöründe şuan düşmann varsa ayakkabı ci yap diyoruzBenim eski meslekte ayakkabi imalatı o yüzden sormuştum
bilemezsin. 15 biradan sonra muhtemelen farketmezDayım öyle bi başlık atmış ki ankarada pasif arıyor sandık dost puhaha
Neden ankaraCümleten merhaba varmı benim gibi alkol seven bilhasha. Ankara ?
Kesinlikle öyle günümüzde o mesleğin bir getirisi yok malesefBiz ayakkabı sektöründe şuan düşmann varsa ayakkabı ci yap diyoruz
Senin için öyle galiba kardesss yoksa durduk yere bu mevzuya gitmezdinbilemezsin. 15 biradan sonra muhtemelen farketmez
Ayrıca sana ekmek çıkmaz buradanbilemezsin. 15 biradan sonra muhtemelen farketmez
nasıl bir ekmek çıkacak tam olarak dost bu konudan? Ayyaşım diye konu açmışsın, ben nasıl bir ekmek kovalayacağım buradan? Bir bira paslasana falan mı diyeceğim, napacam tam olarak yani?Ayrıca sana ekmek çıkmaz buradan
Kardeşim normal de seni ti ye bile almam çok bu aradanasıl bir ekmek çıkacak tam olarak dost bu konudan? Ayyaşım diye konu açmışsın, ben nasıl bir ekmek kovalayacağım buradan? Bir bira paslasana falan mı diyeceğim, napacam tam olarak yani?
Ama sen kadınsın burcuvaaanasıl bir ekmek çıkacak tam olarak dost bu konudan? Ayyaşım diye konu açmışsın, ben nasıl bir ekmek kovalayacağım buradan? Bir bira paslasana falan mı diyeceğim, napacam tam olarak yani?