http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Varlık Yönetim Firması İcraa

Basketmatik01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,556
1,233
113
varlık şirketine devredilmesi genelde iyidir borçlu adına. örneğin dosya borcu 100k ise varlık şirketi bunu 25-30k satın alıyor. senden 40-50 isteyip borcu kapatabiliyor ama bazı varlık şirketleri var bankadan beter. umarım öyle bir yere devredilmemiştir.
Varlık şirketi 100k borca ödeyeceği max 10k dır. Normalde %2-%7 arasına alıyorlar.

queanthe52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
552
281
63
Bankada kalpazan zsenden alamıyorum 100k yı 10kk ya sa satayım diyene kadar musteri ye 50k dese zaten bulur kaparız dicenizki ugrasmak istemiyor anamı skercesime aramayı biliyolar kahpe ler

queanthe52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
552
281
63
İnş birr savş çıkr şu bankaların düzeni yıkılır tek çözüm bu sistemin dgişmesi

Kolonbey

🆈🅰🆁🅱🅰🆈
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,117
412
83
Beyler bugun varlık Yönetim firmasına devredilecektir diye banka mesaj attı o ne oluyor yardımcı olur musunuz
Benim 2017 de 37bin tl borcum vardı bankaya , varlık şirketine devrettiler , üzerime bişey yoktu , en sonunda pes ettiler ,dedi güncel borç faiziyle 120k olmuş , dedim 50 ye kapatın, 59 a anlaştık kapattılar

aslan17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
540
285
63
Sonunda 102 k olan borcum varlık şirketine devredildi :) 2022 den beri. Bekliyordum

cok sevınme 50 60 sevıyesınden asagı dusmuyorlar.d ben 4.5 sene varlıkda bekledm adam yok dıyor ana paranı almam gerek o kadar dalavere cevırdık o kadar yok baska yere oducem dedım ıstedıgını yapabılırsın mezara kadar dosya burda kalcak dedı.d 58 e anlastık en son

cemsin

Türk olmayı her omuz her baş her yürek kaldıramaz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,384
2,583
113
cok sevınme 50 60 sevıyesınden asagı dusmuyorlar.d ben 4.5 sene varlıkda bekledm adam yok dıyor ana paranı almam gerek o kadar dalavere cevırdık o kadar yok baska yere oducem dedım ıstedıgını yapabılırsın mezara kadar dosya burda kalcak dedı.d 58 e anlastık en son
Olsun iyidir ana para 35 k faiz yiye yiye böyle oldu

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,466
3,169
113
Kardeşime bu hadi uygulamasındaki borcundan dolayı varlığa devredilmiş borç geldi 157 k . Bana sordu dedim git icraya itiraz et borç benim değildir diye itiraz etti icra durduruldu . Karşı avukat icranın devam etmesi için tekrar yazı yazdı . İcra dairesi itirazın reddine alacaklının alacağını 1 hafta içinde ayrıntılı vermesini talep etmiş avukat 1 ay geçti hala bir şey yazmamış borç şimdilik düştü . Banka harici uygulamalara olan borclarini varsa dijital olarak kullandiysaniz icraya itiraz ederek şansınızı deneyin