http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Varlık Yönetim Firması İcraa

mavs1341

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
730
551
93
varlık şirketine devredilmesi genelde iyidir borçlu adına. örneğin dosya borcu 100k ise varlık şirketi bunu 25-30k satın alıyor. senden 40-50 isteyip borcu kapatabiliyor ama bazı varlık şirketleri var bankadan beter. umarım öyle bir yere devredilmemiştir.

roberto80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,714
734
113
en iyisi varlik fonu zaten en son radde burasi alamayacağını kestirince buraya devrediyorlar burda is borçlu ya kalmis ben gozumle 300 k borcun 40 k ya kapandığını gordum mevzu karsi tarafı inandirmak eger ölüden g... istedigini anlarlarsa cok uyguna borç u kapatabilirsin

ayberk1029

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,916
881
113
Valla üstüme birşey yokda şimdi gelde bu mafya avukatlarla uğraş ya o can sıkıcı
uğraşacak birşey yok. varlık yönetimden arıyoruz diyen herkesin yüzüne kapatacaksın telefonu. sen değil onlar sinir olacak. yada açıp ukala ukala konuşacaksın canın sıkılıyorsa.

Passion90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,619
11,623
113
Takma kafaya dost. Para olunca ödersin. Korkutma vs yaparlar.He de geç

roberto80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,714
734
113
benimde 2 tane borc var varluga dussun diye bekliyorum 3 ayda bir ne hikmetse is degiatiriyorum bilincli olmadan tam maas haczi gekiyor baska ise gecmis oluyorum oyle kurtariyoruz ama allah kimseyi borçlu yapmasin en iyisi bankaya vs birclanmak sahisa borclanmadigin surece sikinti yok bence

vayarkadas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
624
233
43
Kardeşim olay şu : banka borcunu alamayacağını anlayınca senin gibi böyle borcunu alamadığı kişilerin toplam borçlarını bu şirketlere satıyor.
Diyelim ki borçluların toplam borç miktarı 5 milyar TL. Banka bunu 1 milyar TL'ye bu şirkete satıyor. Şirket de bu bir milyar TL'yi kurtarıyor ve üstüne ne alırsa kar gözüyle bakıyor. Teknik olarak borcun 100.000 lira ise faizi ile beraber 200.000 olmuştur. Bu şirket peyderpey zamanla diyor ki ya bu borcu öde taksitlendirelim işte indirim yapalım birazını nakit öde kredi kartı ile de falan. Ama üzerine maaş vs hiçbir şey yoksa en son ana paraya kadar iniyor. Ama bu süreci en az 1 yıl sürüyor. Benim başıma geldi. Şimdi en son 100 binlik borcu 2 ay önce 145'e kapatalım dediler geçen hafta arayıp 127 dediler gitgide düşüyorlar. Bakalım şöyle yüzün altına doğru inerse bir araya ödeyeceğim taksitlendirip.
devredilmesi her açıdan iyi ödeme ödemedikçe düşüyor. Ama sana tavsiyem bunları sert konuşma işte ödeyeceğim durumum yok zaten durumum olsa bu durumlara düşmezdim vs böyle sürekli oyala

kralkaybederse

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
886
429
63
Beyler bugun varlık Yönetim firmasına devredilecektir diye banka mesaj attı o ne oluyor yardımcı olur musunuz
bi süre daha ödemeyip sonra toplu şekilde kapatmayı becerirsen indirim alırsın. çünkü varlık şirketleri borcu çok ucuza satın alıyo ellerinde indirim imkanları oluyo emmee toplu tekte ödemelerde yapıyo genelde bunu

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,716
6,236
113
Ödeme üstüne bişey yoksa dosya 2 3 seneye sıfırlanır mesajı bile keserler
800lira kredi taksidini 30gün geçirdim diye 1 haftadır haftanın hergünü 4-5 kere aradı denizbank zorbaladılar paso hacı ödeme bişey olmaz falan diyonda hangi dünyada yaşıyon anlam veremedim

apuzcheva

🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,594
2,695
113
93k kredi kartı borcum ana borç 80k falandı varlık firmasına devredince çok aradılar odemicem dedim en son iyi bir param geldi 35k param var kabul ederseniz gelicem nakit veriyrm kapatalım dedim 35 peşin 5 k da 2 ekstra 2 taksit yaptım yarı yarıya neredeyse kurtulmuş oldum bankadan varlık fonuna geçince borcun en az %30 düşüyor ikna kabiliyetine bağlı senin dosyani çünkü satın alıyor bankaya senin borcun kadar para odemiyor

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,576
998
113
Birazda onlar arar rahatsız eder. Borcunu daha uyguna kapatabilirsin ama