- 1,422
- 763
- 113
Benim 10 yıl sonra haciz geldi 8 bin borc tu 36 bin aldılar dosya 0 lanmiyorÖdeme üstüne bişey yoksa dosya 2 3 seneye sıfırlanır mesajı bile keserler
Benim 10 yıl sonra haciz geldi 8 bin borc tu 36 bin aldılar dosya 0 lanmiyorÖdeme üstüne bişey yoksa dosya 2 3 seneye sıfırlanır mesajı bile keserler
Borç nasıl sıfırlanıcak ödemezseÖdeme üstüne bişey yoksa dosya 2 3 seneye sıfırlanır mesajı bile keserler
Dost imkanın varsa öde kurtul imkanın yoksa da üstüne birşey yoksa korkmaBeyler bugun varlık Yönetim firmasına devredilecektir diye banka mesaj attı o ne oluyor yardımcı olur musunuz
Valla üstüme bişi yok usta ödeme imkanımda yok olsada ödesem kurtulsam su beladan ama yok malesefDost imkanın varsa öde kurtul imkanın yoksa da üstüne birşey yoksa korkma
İşBank verdi beni 10 yıl oldu daha bişey çıkmadı gelen giden yok yaniValla üstüme bişi yok usta ödeme imkanımda yok olsada ödesem kurtulsam su beladan ama yok malesef
ne ugrasacaksın olm engel at gecValla üstüme birşey yokda şimdi gelde bu mafya avukatlarla uğraş ya o can sıkıcı
uğraşacak birşey yok. varlık yönetimden arıyoruz diyen herkesin yüzüne kapatacaksın telefonu. sen değil onlar sinir olacak. yada açıp ukala ukala konuşacaksın canın sıkılıyorsa.Valla üstüme birşey yokda şimdi gelde bu mafya avukatlarla uğraş ya o can sıkıcı
bi süre daha ödemeyip sonra toplu şekilde kapatmayı becerirsen indirim alırsın. çünkü varlık şirketleri borcu çok ucuza satın alıyo ellerinde indirim imkanları oluyo emmee toplu tekte ödemelerde yapıyo genelde bunuBeyler bugun varlık Yönetim firmasına devredilecektir diye banka mesaj attı o ne oluyor yardımcı olur musunuz
Kardeşim Kara listeden çıkınca bı süresi var dosya kapanıyorBorç nasıl sıfırlanıcak ödemezse
K ay olmuştu ödeme yapmayalıBeyler bugun varlık Yönetim firmasına devredilecektir diye banka mesaj attı o ne oluyor yardımcı olur musunuz
800lira kredi taksidini 30gün geçirdim diye 1 haftadır haftanın hergünü 4-5 kere aradı denizbank zorbaladılar paso hacı ödeme bişey olmaz falan diyonda hangi dünyada yaşıyon anlam veremedimÖdeme üstüne bişey yoksa dosya 2 3 seneye sıfırlanır mesajı bile keserler