http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Vardiyalı İş Gece Sorunu

Ondo41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,694
894
113
Arkadaşlar mecburuiyetten çalışıyoruz da gece vardiyasından iyice nefret etmeye başladım . Altı gün çalış bir gün tatil . İşçilik hayat gerçekten çok zor . Böyle nereye kadar gider Allah bilir

Solayağım

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,807
445
83
Kolay gelsin Allah yardımcın olsun. Ben de yakın zamanda market işini bıraktım fabrikalarda iş bakıyorum ama şartları iyi olan bir yer yok bulamadim henüz.

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,539
11,664
113
Ülkede hangi alanda adalet var ki burada olsun dostum Avrupa ülkelerinde böyle çalışsan 2-3 seneye altına ortalama üzerinde araba çekerken burda otobüs parasını kenara zor atıyorsun Allah yardımcın olsun

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,868
9,967
113
Bende calismayip kumar oynuyorum ayın 20 günü tomar parayla gezerken kalan 10 gün sigara parası arıyorum. Tavsiye edilir harcamayın kendinizi evli değilseniz

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,429
13,976
113
Aynı ben de. 2.sakarya mah
25 yaşımda evlendim o yaşıma kadar hep 2. Sakarya da oturdum sonra 4 5 sene bağlar sokağında cuma pazarında oturdum ev amcaoglunun du evlendi evine girdi şimdi toplu taşıma merkezinde pancar kooperatifi orda oturuyorum

Solayağım

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,807
445
83
25 yaşımda evlendim o yaşıma kadar hep 2. Sakarya da oturdum sonra 4 5 sene bağlar sokağında cuma pazarında oturdum ev amcaoglunun du evlendi evine girdi şimdi toplu taşıma merkezinde pancar kooperatifi orda oturuyorum
Kepsutluyum ben de. Uzun yıllar İstanbulda yaşadım okumadik aile evine döndük 3-4 yıldır bağlar sokagindayim ben de :)

Kadir2810

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,692
4,774
113
Arkadaşlar mecburuiyetten çalışıyoruz da gece vardiyasından iyice nefret etmeye başladım . Altı gün çalış bir gün tatil . İşçilik hayat gerçekten çok zor . Böyle nereye kadar gider Allah bilir
synn benimde vardiyali nerde calision?

wakaeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,380
597
113
3 sene sigara fabrikasında vardiyali calistim. Geceleri cok zor ya. Gündüz uykusu gece gibi olmuyor devrem. Zor iş gece çalışmak.

Mrxfloud

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,721
2,324
113
Bende calismayip kumar oynuyorum ayın 20 günü tomar parayla gezerken kalan 10 gün sigara parası arıyorum. Tavsiye edilir harcamayın kendinizi evli değilseniz
Valla güzel dedin kral evli değilsen hiç boşuna kendini 12 saat esir etme oralara günlük haftalık işler var en kotu çok bartın 3-4 günde düze cikartirsin kendini