Nerde oturuyorsunKolay gelsin Allah yardımcın olsun. Ben de yakın zamanda market işini bıraktım fabrikalarda iş bakıyorum ama şartları iyi olan bir yer yok bulamadim henüz.
BalıkesirNerde oturuyorsun
Bende balikesir merkezBalıkesir
Aynı ben de. 2.sakarya mahBende balikesir merkez
Çocukluğum o mahallede geçti dursunbeyliyimAynı ben de. 2.sakarya mah
25 yaşımda evlendim o yaşıma kadar hep 2. Sakarya da oturdum sonra 4 5 sene bağlar sokağında cuma pazarında oturdum ev amcaoglunun du evlendi evine girdi şimdi toplu taşıma merkezinde pancar kooperatifi orda oturuyorumAynı ben de. 2.sakarya mah
Kepsutluyum ben de. Uzun yıllar İstanbulda yaşadım okumadik aile evine döndük 3-4 yıldır bağlar sokagindayim ben de25 yaşımda evlendim o yaşıma kadar hep 2. Sakarya da oturdum sonra 4 5 sene bağlar sokağında cuma pazarında oturdum ev amcaoglunun du evlendi evine girdi şimdi toplu taşıma merkezinde pancar kooperatifi orda oturuyorum
Akraba çıkacaz şimdi adın ne senin ddddKepsutluyum ben de. Uzun yıllar İstanbulda yaşadım okumadik aile evine döndük 3-4 yıldır bağlar sokagindayim ben de![]()
NeresindeBalıkesir
Merkez 2.sakaryaNeresinde
synn benimde vardiyali nerde calision?Arkadaşlar mecburuiyetten çalışıyoruz da gece vardiyasından iyice nefret etmeye başladım . Altı gün çalış bir gün tatil . İşçilik hayat gerçekten çok zor . Böyle nereye kadar gider Allah bilir
Ben İstanbul da Tuzla tersane sensynn benimde vardiyali nerde calision?
Valla güzel dedin kral evli değilsen hiç boşuna kendini 12 saat esir etme oralara günlük haftalık işler var en kotu çok bartın 3-4 günde düze cikartirsin kendiniBende calismayip kumar oynuyorum ayın 20 günü tomar parayla gezerken kalan 10 gün sigara parası arıyorum. Tavsiye edilir harcamayın kendinizi evli değilseniz
1 hafta gece çalıştım hayatım kaydi3 sene sigara fabrikasında vardiyali calistim. Geceleri cok zor ya. Gündüz uykusu gece gibi olmuyor devrem. Zor iş gece çalışmak.