http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti vampirbey / M.City 0.5 Alt

Kupon Miktarı
30
Kupon Oranı
2.60

vampirbey

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
823
566
93
macda psg takımının rakibine ilk yarı çok büyük üstünlük kurduğunu gördük bu maçı psg takımı kazanır diye düşünüyorum bu akşam psg çok etkili bumaçda m.city gol atamaz oynamak çok risk almak demek olsadaböyle bir yarı final maçında eğer psg gol yese bile bumaçı kazanır diye düşünüyorum ikinci yarı PSG bir gol enaz bulur diye düşünüyorum m.city atamaz oynamak riske değer 2.60 orandan ufak birşeyler atarak denenebilir gerisi psg defansına kaldı şans bakalım herkese bol şanslar bol kazançlar .

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Kupon miktarı 30₺
Kupon oranı 2.60
Kupon kazancı 78₺

Pabloescobar

uye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,798
5,496
113
city cok berbat bilerekmi oynamiyo anlayamadim psg ikikere hata yapti kaleye gelebildiler ikinci yarida boyle giderse paris dagitir bunlari

vampirbey

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
823
566
93
ortayla çok basit gol yediler orta gol oldu buda bizimşanssızlığımız

vampirbey

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
823
566
93
city tek kale baskılı oynuyor ilk yarı sahada yoktular ikinci yarısa psg sahada yok

vampirbey

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
823
566
93
1-2 çok ilginç psg çok tuhaf işler yapıyor firikikden gol yenen hatalı golden sonra psg koptu

vampirbey

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
823
566
93
bu seviyelerde bukadar hata öne geçip maçı vermek çok ilginç ilk yarı psg kazanmak için .pk baskılıydı m.city sahada yoktu ikinci yarı tam tersi çok ilginç bu seviyelerdebu ilginç futbol psg kadar güvenilmez bir takım görmedim