http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti vampirbey / Galatasaray 2.5 Üst R.sociedad Kazanır Toplam 3.95 Oran

Kupon Miktarı
20
Kupon Oranı
3.95

vampirbey

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
823
566
93
g.saray lokomotif moskova maçından üst bekliyorum lokomotif çok açık oynayan bir takım g.saray 1 gol bulursa üste yakın bir maç ikimaçıda alt biten takımlar için üst vakti olabilir
r.sociead ispanya liginin lideri rakip formda olsada kadro kalitesi ağar basan real sociedad grupta ilk galibiyetini alma vakti gibi ben bonusda 1.80 kuralı olduğu için ilk yarı ilk golü .sociead atar oynadım r.sociead kazanır direk oynamak daha mantıklı seçim ben bonus 1.80 oran kuralı olduğu için kupona böyle yazdım herkeze bol şanslar

Ekli dosyalar

Kupon miktarı 20₺
Kupon oranı 3.95
Kupon kazancı 79₺

My856874

bahtsız üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,672
4,548
113
Kanka biz kesin gol yeriz de atar miyiz orasına cok emin degilim

ene2834

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,500
1,123
113
Kanka biz kesin gol yeriz de atar miyiz orasına cok emin degilim
Atarız Dost takım oturdu ufak Ufak Ayrıca marley diye Bir üyede GS maçının galibiyetini bekliyor kısacası maçın sonucu BJK maçı gibi olmaz diye ümit ediyor artı GS Yener diye düşünüyorum 1 GS li olarak

ene2834

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,500
1,123
113
g.saray lokomotif moskova maçından üst bekliyorum lokomotif çok açık oynayan bir takım g.saray 1 gol bulursa üste yakın bir maç ikimaçıda alt biten takımlar için üst vakti olabilir
r.sociead ispanya liginin lideri rakip formda olsada kadro kalitesi ağar basan real sociedad grupta ilk galibiyetini alma vakti gibi ben bonusda 1.80 kuralı olduğu için ilk yarı ilk golü .sociead atar oynadım r.sociead kazanır direk oynamak daha mantıklı seçim ben bonus 1.80 oran kuralı olduğu için kupona böyle yazdım herkeze bol şanslar
Bu arada bol şans Dost

beckham

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,913
4,716
113
Lokomotif yenilmez bana göre