- 823
- 566
- 93
galatasarayın gaziantep fk engelini geçeceğini düşünüyorum beşiktaş maçında oyunu forse etmeyi bellibölümlerde eline geçiren g.saray penaltı kaçırmışdı gaziantep fk takımı ise giresunspor karşısında çok zorlandı g.saray beşiktaşın kaybettği ve trabzonun kazandığı fenerbahçeninde şuanda kaybedeceğini düşünürsek haftada maçı kazanacaktır bi aksilik olmazsa risk arayanlar sıfırdan 1 g.saraya deneyebilir oran yükseltmek için veya handicap g.saray deneyebilir
giresunspor hernekadar kıpırdansa formu yükselsede bu benim için çok zor ve riskli karar oldu ilk golü antalya atar oynamak bu kararı antalyasporun çok iyi kadrosu ve gol ayaklarına sahip olması beni ilk golü atar antalyaspor oynamaya riske itti giresunsporda gol sorunu henüz çözülmüş değil süpriz bi sonuç antalya galibiyetide çıkabilir giresunsporda kazanırsaçok şaşırmayacağım en zor maçım antalyaspor ilk golü atar tercihi yatarsa kupon buradan yatar 2 maçımda kazandı zaten umarım şans benden yana olur herkeze bol şanslar arkadaşlar uzun oldu kusura bakmayın
giresunspor hernekadar kıpırdansa formu yükselsede bu benim için çok zor ve riskli karar oldu ilk golü antalya atar oynamak bu kararı antalyasporun çok iyi kadrosu ve gol ayaklarına sahip olması beni ilk golü atar antalyaspor oynamaya riske itti giresunsporda gol sorunu henüz çözülmüş değil süpriz bi sonuç antalya galibiyetide çıkabilir giresunsporda kazanırsaçok şaşırmayacağım en zor maçım antalyaspor ilk golü atar tercihi yatarsa kupon buradan yatar 2 maçımda kazandı zaten umarım şans benden yana olur herkeze bol şanslar arkadaşlar uzun oldu kusura bakmayın
Ekli dosyalar
-
55.4 KB Görüntüleme: 67
Kupon miktarı
10₺
Kupon oranı
13.00
Kupon kazancı
130₺