- 11,501
- 10,009
- 113
foruma giremedim 3-4 dakika sana yazdım hatta giremiyorum foruma diyeTam sana yazacaktım neden gülücük atıp şans dilemiyorsun diye zınk diye geldin
foruma giremedim 3-4 dakika sana yazdım hatta giremiyorum foruma diyeTam sana yazacaktım neden gülücük atıp şans dilemiyorsun diye zınk diye geldin
Bol ŞanslarEkli dosyayı görüntüle 822855
Gelirse kelle başı 350
@AllanSaintMaximin
@parsens
@Erhan2121
takip şartı yoktur puhaha
Tg bakmadımforuma giremedim 3-4 dakika sana yazdım hatta giremiyorum foruma diye![]()
şu bolivya maçını nasıl eklemedin kupona ona şaştım ben deTg bakmadım
Bildirimler kimden geldiği belli değil zaten
Bir yeni mesajınız var diye geliyor ak yok mu bunun ayarı
Ben kanadadan korkuyorum ya beni genelde hep yatırmışlardir aqBak mesela kanada üstüde oran yüksek
En düşük oran kısır brezilya liginde puhaha bu oranları kim belirliyorsa fındığını kırmak lazım
Rakım yüksek kardeşim bolivyadaşu bolivya maçını nasıl eklemedin kupona ona şaştım ben de
Bu nasıl uslup kardeşimbeni genelde hep yatırmışlardir
Kanada şaşırtmıyor puhaha teke gitmişiz.Ben kanadadan korkuyorum ya beni genelde hep yatırmışlardir aq
Günaydın dostum durumun vehametini sabah ağlaya ağlaya okuduk. Geçmiş olsunKanada şaşırtmıyor puhaha teke gitmişiz.
Bunu baştan söyleseydin eklemezdik 😄 bak ekvador dedik yazdık sildik dedik 3-3 bitmiş
@Daimon kırmızı dost
Geçmiş olsun reisKanada şaşırtmıyor puhaha teke gitmişiz.
Bunu baştan söyleseydin eklemezdik 😄 bak ekvador dedik yazdık sildik dedik 3-3 bitmiş
@Daimon kırmızı dost