Valla uyanık olursam takibindeyimBen bi miktar bıraktım hesapta duruma göre saat 5te curry & booker alabiliriz![]()
Ondan sonra ben kapattım sabah baktım 3 istatistik daha eklenmişti yine faul yaptılar sanırımGeçen son 50 saniyede kurtardik kuponu 2 atisla degilmi @Distin bu sefer erken gelir umarim. Takipteyim
Eyvallah dostSanada bol sanslar hocam
Bu gelmezse sövme ben keyiflik alıyorum takibi güzel oluyorValla uyanık olursam takibindeyim![]()
Takip etmek harbi iyi oluyor zamanda geciyorBu gelmezse sövme ben keyiflik alıyorum takibi güzel oluyor![]()
Vasell ilk çeyrek 7 atmış dost bedava 1.60 oranmışsan antonio ilk çeyreği alır kuponu 2.12 den geldi düşündüğüm gibi rahat şekilde şimdi satabilir maçı![]()
Ben aldım asıl kuponumu da bakalım o gelirse zararsız çıkarımBu gelmezse sövme ben keyiflik alıyorum takibi güzel oluyor![]()
dedim bir saat önce sas öyle bir takım geçen maç dağıldılar mesaj vermek için ilk çeyreğe asılacağı belliydi ikinci yarı bırakabilirler ha indianada kazanmak hiç istemiyor orası ayrıVasell ilk çeyrek 7 atmış dost bedava 1.60 oranmış
Son 3 lugude o atti zatenAw derrick rose girdi bizimkinin yerine 2 dakikada 3 sayı 2 asist yaptı
Bizim malın 10dk da yaptığını iki dakikada yaptı neyse du bakalım üç periyot daha var
Derrick devam ediyor 3luk le basladi pereAw derrick rose girdi bizimkinin yerine 2 dakikada 3 sayı 2 asist yaptı
Bizim malın 10dk da yaptığını iki dakikada yaptı neyse du bakalım üç periyot daha var
Bi tane daha attı bizimki kenarda 6-7 dk kala girer büyük ihtimalSon 3 lugude o atti zaten
zavrakla bu gece kadim dostluga gıdıcen gıbı dostBi tane daha attı bizimki kenarda 6-7 dk kala girer büyük ihtimal