muhtemelSon maçlarında inanılmaz asist yapıyor biz oynadık diye yapmaktan vazgeçmez umarım![]()
muhtemelSon maçlarında inanılmaz asist yapıyor biz oynadık diye yapmaktan vazgeçmez umarım![]()
knk benim kendi düşüncem cashout pişmanlıktırArkadaşlar gelir mi yoksa bozdurayım mı ?
Topu ondan başka eline olmaz herhalde sixersta eksik maçın adamı olmasi için herşey müsaitSon maçlarında inanılmaz asist yapıyor biz oynadık diye yapmaktan vazgeçmez umarım![]()
Gelebilir dostArkadaşlar gelir mi yoksa bozdurayım mı ?
Evet geç saat olmasını özellikle seçtim oynadığım oyuncu 3 maç üst üste 13'e ulaşmamış bu maç ulaşır diye düşündümGelebilir dost
Clippers maçı biraz geç saate. iki önemli oyuncusu olmayabilir belirsiz yazıyor
Asistler dedmondan geldi 😂Kyle Lowry 1. Per 7de kaldı
Ortalama her periyot 8 yapsa 32den won diyoruz altında kaldık 1 sayıda olsa. Atışları girmedi
son periyot daha iyi oynar benceKyle Lowry 1. Per 7de kaldı
Ortalama her periyot 8 yapsa 32den won diyoruz altında kaldık 1 sayıda olsa. Atışları girmedi
kanka brooks nasıl gidiyorAsistler dedmondan geldi 😂
İlk çeyrek 4 şuankanka brooks nasıl gidiyor
Embiide baksana ilk perden 20 istatistik nedir boşuna sövmüyorum bu adamaAsistler dedmondan geldi 😂
Bi bakmışsın oyundan atılmış hshsEmbiide baksana ilk perden 20 istatistik nedir boşuna sövmüyorum bu adama![]()
bizimi sayı atamazsa zor artık embide oynasan lovry şov yaparEmbiide baksana ilk perden 20 istatistik nedir boşuna sövmüyorum bu adama![]()
Holiday 2 assist lazım. Geçen gün KAT gibi olmayalımEmbiide baksana ilk perden 20 istatistik nedir boşuna sövmüyorum bu adama![]()
inş gelir ama fark çok rotasyona giderse sıkıntıBenim kupon tate nin bir basketine kaldı Ekli dosyayı görüntüle 195892