- 7,105
- 3,147
- 113
Bunları bilsek nasıl para kazanırız dimiLA 1000 tane maç yapsa 1000inde de san antonio yu yener LeMarkus dışında o da pivot elle tutulur oyuncusu yok maç önü 1.30 dan 1.45 e çekildi oranı LA in
Bunları bilsek nasıl para kazanırız dimiLA 1000 tane maç yapsa 1000inde de san antonio yu yener LeMarkus dışında o da pivot elle tutulur oyuncusu yok maç önü 1.30 dan 1.45 e çekildi oranı LA in
daha ayrıntılı analiz yapmadım ama charlotte ve suns cok rahat kazanır diye düşünüyorumKumarbaz kardeşlerim var mı tahmininiz ne olur bu gece
Porter 22 sayı daha mantıklıarkadaşlar bu gece denver portland maçında compazzo 2 top çalar mı daha iyi tercih olur sizce yoksa michael porter 22 sayı atar mı daha iyi olur
top çalma daha önce hiç oynamadım. ama bu adamın bu konuda namını duyduğum için düşündüm yazsammı diyePorter 22 sayı daha mantıklı
Anladım dostum bol şans olsun ne oynadiysantop çalma daha önce hiç oynamadım. ama bu adamın bu konuda namını duyduğum için düşündüm yazsammı diye
saol dostum. drummond 10.5 üst atar ve porter 22 atar giricem. ondada davis 24 atarla drummond arasında kaldım bir süre sonra dedim drummond double double yapar +1 sayıda beklenirAnladım dostum bol şans olsun ne oynadiysan
Aynen dostum bol sansların olsunsaol dostum. drummond 10.5 üst atar ve porter 22 atar giricem. ondada davis 24 atarla drummond arasında kaldım bir süre sonra dedim drummond double double yapar +1 sayıda beklenir
Drummonda oynayacağına Davis e oynasaol dostum. drummond 10.5 üst atar ve porter 22 atar giricem. ondada davis 24 atarla drummond arasında kaldım bir süre sonra dedim drummond double double yapar +1 sayıda beklenir
davis önceki maç baya attı. ona özel markaj felan yapabilirler gibi geliyor. birde drummond da kötü oyuncu değil önceden sayı ortalaması 20 ye yakındı drummond ınDrummonda oynayacağına Davis e oyna
aslında mantıklı diyorsun. martı büyük oyuncu zaten çok kazandırmışlığıda var bana. 24 onun için basit benceBu aralar pek oynatmiyorlar harreell formda olduğu için davise markaj işe yaramaz her türlü atior büyük oyuncu
serbest atışda çok kullanıyor ve isabet oranı iyi adamın. michael ı 24 mü yapsam acabaJames te çok oynamadığı için topların yarısını Davis kullaniyor
22 atar 1.47 24 1.90. 2 sayı fark bazen çok kritik olabiliyor ama oran farkıda düşündürücüPorter çok sıcak hemen hemen her hücumda katkısı var gencte yorulmuyor