- 85,809
- 30,240
- 113
Lebron ıyıdırBen washtan beal alacaktım lebrona mi dönelim dostlar
Bide cedi 11.5 açmışlar süre almiyor mu bu ya sayi asist ribaund 12 çıkaramaz mi 😦😦😦
Lebron ıyıdırBen washtan beal alacaktım lebrona mi dönelim dostlar
Bide cedi 11.5 açmışlar süre almiyor mu bu ya sayi asist ribaund 12 çıkaramaz mi 😦😦😦
Cok top kullanıyo son macta 28-29 falandı oyle dusunBen washtan beal alacaktım lebrona mi dönelim dostlar
Jokice bak 55 yapmis daha mac bitmeden.. sayi asist ribaund 👍Ben washtan beal alacaktım lebrona mi dönelim dostlar
8 adet 3lugu wardialvarado 36 sayı diyor 3 kere sayfa yeniledim bir yanlışlık mı var diye çılgın atmış![]()
Ver paramııı
8/11 üçlükalvarado 36 sayı diyor 3 kere sayfa yeniledim bir yanlışlık mı var diye çılgın atmış![]()
2 tane 31.5 barem almışız hiç sanmıyorum geleceğini tostVer paramııı
Gelırse ver paramııı ınandım buna2 tane 31.5 barem almışız hiç sanmıyorum geleceğini tost
34.5 da D. Micheel wardi 🤔2 tane 31.5 barem almışız hiç sanmıyorum geleceğini tost
Bugün new yorkluyuz dost34.5 da D. Micheel wardi 🤔
50 ateşleriz tostGelırse ver paramııı ınandım buna
İlla sende at diyon
30dan assa fark yerse Bağcılar meydana bayrağıni ascaz 😉Bugün new yorkluyuz dost
Yaşıyor musun dost sen kayboldun gittin arada bi görüyorum gerçiİlla sende at diyon![]()
İş güç düğün hazırlıkları sosyal hayat evde oldukça giriyorum.Yaşıyor musun dost sen kayboldun gittin arada bi görüyorum gerçi![]()
Sevindim adına dost mutluluklarİş güç düğün hazırlıkları sosyal hayat evde oldukça giriyorum.![]()
30-16 dost hazırla bayrağı yavaştan30dan assa fark yerse Bağcılar meydana bayrağıni ascaz 😉