- 24,860
- 23,563
- 113
Biz ust oynarız direk 90 olur mac biterYa senin oynayacağın maça sokayım ya 90+32 yazıyor bu hakemde niye oynatiyorsa aq sanki maçı çevirecek ev
Biz ust oynarız direk 90 olur mac biterYa senin oynayacağın maça sokayım ya 90+32 yazıyor bu hakemde niye oynatiyorsa aq sanki maçı çevirecek ev
Atıyom abim hemen kral adamsın abim elini öpeyimBu saatten sonra her sinyale açığım sergenim gelmiş takım Beşiktaş ruhuna kavuşmuş maçı izlerken yıllardır unuttuğum heyecana kavustum hepiniz iban atın bana 20 k dağıtacağım![]()
17 dk verdiYa senin oynayacağın maça sokayım ya 90+32 yazıyor bu hakemde niye oynatiyorsa aq sanki maçı çevirecek ev
Sen değilsin zaten 2023 uyesinumudunuzu kırmak istemezdim ama gerçekten o kişi ben değilim 🤣🤣
Burnundan tut kaldır dost kanat cirparsa bayan cirpmazsa FerdiBırakalım rolü falan Ayşegül hanım bunun zaten 3.adima geçeceği yok ikametgah neresi sorması ayıptır
Alarm kurmuşsun kanka hangi maç için kurdun17 dk verdi
akıllı adamın hali başka kral 🤣🤣👏👏👏Sen değilsin zaten 2023 uyesin
Karteller hakeme uyuşturucu içirmiş maçtan önce dakkayı 14 sanıyo şuan o17 dk verdi
hadi bol sans 👏👏👏
Vaybe işte bu bol sans
sabah 7 e kurduk onu 😂😂Alarm kurmuşsun kanka hangi maç için kurdun
Arada 20 sayı fark var gitmiş üst oynamis
Bol şans cano
Bir dişi aslanın burnunu kardirabilecegine inancin var yani güzelmiş 🤣Burnundan tut kaldır dost kanat cirparsa bayan cirpmazsa Ferdi![]()
10 - 0 nedir la
Bol bol şans