Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Valenciennes / Kasa 500 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,843
18,033
113
TC onaylı Ayşegül um de Ferdi kim 🤣🤣 bı roll katılım dedim gece gece kim kimden ne almış fener kaç gol atmış (Galatasaraylı yım) formada çekirdek citleyip 3. adımin yarına kalmasına kadar yaşadım ha birde Ferdi oldum 🤣🤣
Bırakalım rolü falan Ayşegül hanım bunun zaten 3.adima geçeceği yok ikametgah neresi sorması ayıptır

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,799
38,583
113
Demekki vurucu başkasına demiş ki sende ondan duydun
Bence siz özelden dewam edin şu gereksiz muhabbete yada biriniz cevap vermeyi bırakın hoş bir konu değil kaldiki aranızda yaşanmış bir şeyde değil bu kadar gereksiz laf kalabalığı yeter bence ciddi anlamda rahatsız etmeye başladı ki konu sahibi değerli bir abimiz en azından konuya saygı lütfen

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,799
38,583
113
TC onaylı Ayşegül um de Ferdi kim 🤣🤣 bı roll katılım dedim gece gece kim kimden ne almış fener kaç gol atmış (Galatasaraylı yım) formda çekirdek citleyip 3. adımin yarına kalmasına kadar yaşadım ha birde Ferdi oldum 🤣🤣
Fena mı işte genel kültürün arttı bir dakikada bu kadar bilgiyi ansiklopediler de bulamazssin

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,326
3,924
113
Neyse ben duydum söyledim benim kimseden çekinme gibi bir endişem yoktur ben açık sözlüyüm ben duydum konuda yazdım zaten sakin ola milletlen borc alisverisine girmeyin bu forumda
Yo benim de gizledigim sakladigim bisey yok para dagitiyosak olmadığı zaman da istiyoruz bunda yanlış bişey de yok isteyen verir isteyen vermez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...