- 28,955
- 18,139
- 113
Lan ferdi sen misin yoksakonu ne ara bana geldi ya 🤣🤣
Lan ferdi sen misin yoksakonu ne ara bana geldi ya 🤣🤣
Şuan masa tenisi yada FIFA iyi gider kısa ve netÖğlen 1de japonya daha mantıklı
Selamun aleyküm reis nasılsınız naptın hacıkonu ne ara bana geldi ya 🤣🤣
Vurucu gecen konu acti benim ismim yanında senn de ismin vardi odul verdi hatta bize ama sen bugün onu tanimiyorsun bak konu benim konum degil bu kadar yeterYok bu 2. Kez benim başıma geliyor merak dan yazıyorum ilkini @fearjr1992 yaptiydi yanlış anlaşılmamış düzelttik bu sefer kime borcum var onu öğrenmeye calisiyorum
Aleyküm selam kardeşim hangi maçtan sifirlandinSelamun aleyküm reis nasılsınız naptın hacı
Vurucu bana demedi demezde ben başkasından duydum@vurucu999 borç aldık madem sende IBAN at yarın atayim parani bilader
Bak tespit yerinde Ferdi para için her kılığa girerLan ferdi sen misin yoksa
90+26 yazıyor laDördüncü gol geldi biz hala üçüncü golün parasını alamadık harbi komedi
Demekki vurucu başkasına demiş ki sende ondan duydunVurucu b
Vurucu bana demedi demezde ben başkasından duydum
Benden de bi 30k almıştın reis araba alcam diyordun@vurucu999 borç aldık madem sende IBAN at yarın atayim parani bilader
Sen o gün kuponu kazandığında roll yapmadın ki paraları ben dağıttım o günO vurucudan da borç almadım şimdi Dm kere baktım arkadaş kupon kazandığında bana roll yaptirmis
Biliyorum ben ona da dedim roll yapmicam diye sen bilirsin dediSen o gün kuponu kazandığında roll yapmadın ki paraları ben dağıttım o gün
Bakkalcılığı, futbolculuğu bıraktı trans olmuş olabilir. Az dikkat çekerLan ferdi sen misin yoksa
TC onaylı Ayşegül um de Ferdi kim 🤣🤣 bı roll katılım dedim gece gece kim kimden ne almış fener kaç gol atmış (Galatasaraylı yım) formda çekirdek citleyip 3. adımin yarına kalmasına kadar yaşadım ha birde Ferdi oldum 🤣🤣Lan ferdi sen misin yoksa
Ferdinin önceki adı manuel Fernandes di çakal her takımı deniyor ifşa olmamak icinBak tespit yerinde Ferdi para için her kılığa gireradama 250 atayım resmini Kartal yap dedim cevap bile yazmadan direk Kartal koydu
![]()
Birazdan düşer kardo vur son adimida bitsin bu işkence 😂😂Dördüncü gol geldi biz hala üçüncü golün parasını alamadık harbi komedi
İnter miami II columbus IIAleyküm selam kardeşim hangi maçtan sifirlandin