- 187
- 66
- 28
konu dışına cikmasaniz mi
Sen kimsin la 😅konu dışına cikmasaniz mi
Bayan mısınızkonu dışına cikmasaniz mi
Desturrr sende kimsin dost ....yani bir Fenerbahçe ne kadar atabilirki bunun için ilkokul matematiği yeterli hatta okul öncesi matematik 🤣🤣🤣
Konu neydikonu dışına cikmasaniz mi
evet neden ?Bayan mısınız
Ben isim vermem de kac senedir aktif forum uyesiyiz az çok birseyler seziyoruz artik neyse adamin rol devam ediyor uzatmanın anlamı yokBorç mu benim aldığım 200 300 onu da dedim kumar oynicam diye kim söyledi dost isim versene
Bayanın ne işi olur dost forumda olsa olsa bayan olmak isteyen biridirBayan mısınız
Tmkonu dışına cikmasaniz mi
O ibne United dayken de bizim maçts maçın adamıydı ama arenada geleni alıyordu ulan herkes mi fener düşmanı olur
Yok zaten 1 kişi var merak ettim yazcan mi diye sabah ona da parasını atalım da milletin azinda sakız olmayalımBen isim vermem de kac senedir aktif forum uyesiyiz az çok birseyler seviyoruz artik neyse adamin rol devam ediyor uzatmanın anlamı yok
Bayan aslan olmaz ama dişi aslan olurevet neden ?
Ayda yılda dedik distin rol yapıyor takip etmezssek ayıp olur olanlara bak- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.m.youtube.com
Bak adam 13 yıl önce bugünleri görmüş
3.adimi bekleyen izleyici🤣Sen kimsin la 😅
Gel dost sen yinede herkese kulak asma yoksa çok canını sikarsin tamam de geçNeyse bundan sonraki hal ve tavirlar belli oldu dost iyi geceler size
@Mrlbra bu adam bu foruma girmiyor sebebi ise herkese borc vermesinden dolayıdır ama bu forumda da gördüğüm en delikanlı adamdı sırf bu borc meseleri yüzünden adam forumu bıraktıYok zaten 1 kişi var merak ettim yazcan mi diye sabah ona da parasını atalım da milletin azinda sakız olmayalım
🤣🤣Bayanın ne işi olur dost forumda olsa olsa bayan olmak isteyen biridir![]()
Ya bırak laga lugayi kardeşim hadi maç kalmadı bültende- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.m.youtube.com
Bak adam 13 yıl önce bugünleri görmüş