- 37,261
- 37,448
- 113
Maç duraklatıldı yazıyor
Ulan biz üst aldık gol geldi kaç dakikadır sonuçlandırmıyorlar ne cacık iş
Gelirse sike sike devam etcek o yazı tura olur snjdjsSonra kuponu bozsun onun da ss lelerini alsin mi
Ben zaten lose olsun diye geldimErhanin gelmesini mi kastediyon anlamadım
Ulan tasakmi geçiyon een biz bu forumda kimleri kimleri gördükGelirse sike sike devam etcek o yazı tura olur snjdjs
Bugün pusulaya 1 k attım fener maçında freescond için maçta 1 gol çıktı aqBen zaten lose olsun diye geldim
Sen bana gönderme mi yapiyon kanka anlamadım ilk basda amaUlan tasakmi geçiyon een biz bu forumda kimleri kimleri gördük
Acil takim degis lutfenBugün pusulaya 1 k attım fener maçında freescond için maçta 1 gol çıktı aq
Kumardan beter bu fener bağımlılığı bizim bünyede dostAcil takim degis lutfen
yani bir Fenerbahçe ne kadar atabilirki bunun için ilkokul matematiği yeterli hatta okul öncesi matematik 🤣🤣🤣Acil takim degis lutfen
Hakemler orta sahada ole bekliyorMaç duraklatıldı yazıyor
Onanaya mı güvendinBugün pusulaya 1 k attım fener maçında freescond için maçta 1 gol çıktı aq
Ne biliyim samimiyet yok madem niye öyle ciddi yaziyon anlamadimYok ben senlen gönderme yapacak bir samimiyetim olmadi ben bu forumda @sapsap10 @egehandro bu adamlar sayesinde kimin ne olduğunu az çok anlıyorum artik
Bende zaten işin goygoyundayımNe biliyim samimiyet yok madem niye öyle ciddi yaziyon anlamadim
Isim degissin 1 sene eger şampiyon olmazsa bende birsey bilmiyorumKumardan beter bu fener bağımlılığı bizim bünyede dost
O ibne United dayken de bizim maçts maçın adamıydı ama arenada geleni alıyordu ulan herkes mi fener düşmanı olurOnanaya mı güvendin
Sizin takım 40 şut çekmiş 1-0
Bu forumda dünya borc verdik bugune kadar alayi kacti bende senin milleten borc istediğini duydum suphelendimNe biliyim samimiyet yok madem niye öyle ciddi yaziyon anlamadim
Ya sus aq forveti Abraham olan takımın taraftarıIsim degissin 1 sene eger şampiyon olmazsa bende birsey bilmiyorum
Oo seni sahnede görmek ne güzel bol sans
ToureYa sus aq forveti Abraham olan takımın taraftarı
Borç mu benim aldığım 200 300 onu da dedim kumar oynicam diye kim söyledi dost isim verseneBu forumda dünya borc verdik bugune kadar alayi kacti bende senin milleten borc istediğini duydum suphelendim