- 7,620
- 2,953
- 113
Art arda bildirimler gelince mesaj geliyor zannettim araya gol bildirimi de sıkışmışBaşımıza taş yağacak aw kupon tuttu 🤣
Başımıza taş yağacak aw kupon tuttu 🤣
Sağol güzel kardeşimHadi hayırlı olsun abi zararı çıkardın bir nebze.. Daim olsun![]()
-9500 gördüm onuSağol güzel kardeşim
-5500 daha lazım 🤣
Bi buz daha lazım iyisin den :\Sağol güzel kardeşim
-5500 daha lazım 🤣
Yansımadı hala. sayfayı yenilemekten yalama olduBi buz daha lazım iyisin den :\
Ekstra kupon mu geliyorYansımadı hala. sayfayı yenilemekten yalama oldu
Yok şimdi elleşme zaten abi bu günlük yeterYansımadı hala. sayfayı yenilemekten yalama oldu
La yok yatıcam 5 saat sonra kalkıcam yine kaptırdık kendimizi aw bakiye bırakmak istemiyorum ondan hem size gönderimleride yaparım şansınızı denersinizEkstra kupon mu geliyor![]()
Dost bu buz hokeyi Mac öncesi alınca çok geç sonuçlanıyor bir ara 3 saat beklediğimi hatırlıyorumLa yok yatıcam 5 saat sonra kalkıcam yine kaptırdık kendimizi aw bakiye bırakmak istemiyorum ondan hem size gönderimleride yaparım şansınızı denersiniz
Maç canlıda olmayınca böyle bekletiyolar işte
Ben yatıyom o zaman 🤣Dost bu buz hokeyi Mac öncesi alınca çok geç sonuçlanıyor bir ara 3 saat beklediğimi hatırlıyorum
Allah rahatlık versin dostBen yatıyom o zaman 🤣
Yat abi yat yarın çeker bir kupon daha yaparsın -5500 diyon ne gönderimiLa yok yatıcam 5 saat sonra kalkıcam yine kaptırdık kendimizi aw bakiye bırakmak istemiyorum ondan hem size gönderimleride yaparım şansınızı denersiniz
Maç canlıda olmayınca böyle bekletiyolar işte