- 78,169
- 50,256
- 113
Tehlikeli gol kesin dep yerdep tehlikeli yer kesin gol
Tehlikeli gol kesin dep yerdep tehlikeli yer kesin gol
Aynısını bana yaptı çekim feebet eklendi diyor yok diyorum hesabınızda diyor yarim saat uğraştırdı canlı destek işi bilmiyorlarHusbet ile uğraşıyordum. 50₺ çekim paylaş bonusu ekli diyor yok diyorum 2 saat diretiyor gavatlar. Arkadaş hesabımda yok kullanamıyorum dedim. Spin ekleyelim dedi ekledi 2.5₺ kazandık daha da girmem. Betcolar harbi yavşak hiç uğraşılmaz
ikisi de son 15 dakikada toplam 15 gol atmış atmazlarsa wkTehlikeli gol kesin dep yer
Onların wk kahpe diye bir kelime olmasaydı ben yine o desteğe kahpe derdimAynısını bana yaptı çekim feebet eklendi diyor yok diyorum hesabınızda diyor yarim saat uğraştırdı canlı destek işi bilmiyorlar
SPin ekleyin dedim Spin e çevirdi 27 tl cıktı x mas a girdim şansa 200 le çıktık çekim yaptım site sıkıntılı
Ben son dkya kadar umudumu kesmem kumarcı dediğin öyle olurKupondan umudunu kestin değil miyav sen varya
kurnaz seni
Tmm ya sinirlenmeikisi de son 15 dakikada toplam 15 gol atmış atmazlarsa wk
Ödemeleri güzel de çalışanlar sıkıntılı iş bilmiyorOnların wk kahpe diye bir kelime olmasaydı ben yine o desteğe kahpe derdim![]()
Bana birde diyor ki ekibimize nasıl emir vererek konuşursunuz bonusunuz iptalÖdemeleri güzel de çalışanlar sıkıntılı iş bilmiyor
Büyük ihtimal türkçe bilmiyorlar pek vbet gibiBana birde diyor ki ekibimize nasıl emir vererek konuşursunuz bonusunuz iptal![]()
2-1 1-22 1 2 1 e araba hadi lan bebeler atın
SalamMaraba
Marabana Merhana recomMaraba