- 23,780
- 10,595
- 113
wonlat bizi gelirse broHmmm begendım
wonlat bizi gelirse broHmmm begendım
Gelsin dost gerisi kolay @Pikaçuu Recoya atarsın o yapar kazanırsak 5 e bolerizGelirse birinize 100 atayım rolling yapsın maksat zaman gecsın @Pikaçuu @Werderbremen @SULLY @ENSTY @TayfunWhite
Dün shai bi istatistikle kaçtı senınde dinwiddie son per hiç oynatmadı ordan gittiHmmm begendım
tot 1-0 bitecekGelsin dost gerisi kolay @Pikaçuu Recoya atarsın o yapar kazanırsak 5 e boleriz
Tek atmayı sevsen ıyı vururduk bu ara davıs 50 den asagı ınmez her mac denenır oDün shai bi istatistikle kaçtı senınde dinwiddie son per hiç oynatmadı ordan gitti
Dedım sana davisin yanına hangısını koyayım dıye embiid desen tek kuponda buluyorduk
Gelirse birinize 100 atayım rolling yapsın maksat zaman gecsın @Pikaçuu @Werderbremen @SULLY @ENSTY @TayfunWhite
recoo analiz yap kardoTek atmayı sevsen ıyı vururduk bu ara davıs 50 den asagı ınmez her mac denenır o
Beal dediğim gibi felaket iş yapmış. 32 sadece sayı atmışDün shai bi istatistikle kaçtı senınde dinwiddie son per hiç oynatmadı ordan gitti
Dedım sana davisin yanına hangısını koyayım dıye embiid desen tek kuponda buluyorduk
Oynadıktan sonra geldin kral gec kaldın olmayacağı varmış napakBeal dediğim gibi felaket iş yapmış. 32 sadece sayı atmış
bol şansBayern ilk gol
Tot gol atar
@3.20
bence kart değil hakem yedi totu beKırmızı kart kötü oldu