- 11,291
- 4,559
- 113
hadi looooooo
Sjsjsjsjdj la şu takımdan 1 gol yedikten sonra kapattım maçı rezillikbi köy takımını yenemediniz la yazık vallaMALicardi herkesi patlattı özel oranları
ahsdhsafhashf valla özel orana oynadım ne zaman şu gs ye avrupada oynasam kaybediyorum m.k geçen senede ya ayni takımı ya benzer bi takımı yenememişlerdi valla yazık yani kebap sandığımız özel oran yalan olduSjsjsjsjdj la şu takımdan 1 gol yedikten sonra kapattım maçı rezillik
Avrupa maçlarında mala bağlıyoruz. Bak fener önce nesyriyle kaçırdı sonra oosterwolde direğe vurdu adamlar geldi tekte attı. Kafayı yemelikahsdhsafhashf valla özel orana oynadım ne zaman şu gs ye avrupada oynasam kaybediyorum m.k geçen senede ya takımı ya benzer bi takımı yenememişlerdi valla yazık yani kebap sandığımız özel oran yalan oldu
işte oyun hiçbir şeye yaramıyor önemli olan skor ve gol atmak geçen sene Bayern maçını biliyorsun gs nin skor yapamadığın sürece 35 isabetli sutun da olsa nafileAvrupa maçlarında mala bağlıyoruz. Bak fener önce nesyriyle kaçırdı sonra oosterwolde direğe vurdu adamlar geldi tekte attı. Kafayı yemelik
Aynen öyle. Valla üzülüyorum yav takımlarımızın şu hâline. Abi kadroya bak ya twente kim rigas kim awişte oyun hiçbir şeye yaramıyor önemli olan skor ve gol atmak geçen sene Bayern maçını biliyorsun gs nin skor yapamadığın sürece 35 isabetli sutun da olsa nafile
bjk da penaltı kaçırmış salak salak iş yapiyolarAynen öyle. Valla üzülüyorum yav takımlarımızın şu hâline. Abi kadroya bak ya twente kim rigas kim aw
Ya madem yenilevez çıkın gençlerle oynayın en azından laf etmeyiz. Adamlar 20 yaşındaki bebelerle oynuyorbjk da penaltı kaçırmış salak salak iş yapiyolar
İmobile tam köşeye vurdu ama kaleci iyi çıkardıbjk da penaltı kaçırmış salak salak iş yapiyolar
geçen hafta ajaxla oynadılar valla 10 dk zor sabrettim kapadım maçı adamlar deli oynuyordu bizlede oynasa kesin 3 ü 4 ü vardı gs yi de zorlardı hatta yenerdi bile belki deli gibi oynuyordu avrupada hiç yoklar bizim takımlarYa madem yenilevez çıkın gençlerle oynayın en azından laf etmeyiz. Adamlar 20 yaşındaki bebelerle oynuyor
ortaya atsa % 1 milyon gol hiç bir kaleci ortada durmaz kolay kolayİmobile tam köşeye vurdu ama kaleci iyi çıkardı
messinin videolarını izle bak ofsayta düşmemek için o kadar akıl dolu ki adam okumamış bile ama aşırı akıllı i.ne ciddiyim izle bak ofsayta takılmama video larını einstein da o akıl yok dersin futbol aklı çok önemli teknik hız dan bile daha önemliİmobile tam köşeye vurdu ama kaleci iyi çıkardı
Ya o Ajax bugünkü gsye de 4 atardı. Bu hafta fener iyi biraz, ikinci yarı güzel değişikliklerle çevirir bencegeçen hafta ajaxla oynadılar valla 10 dk zor sabrettim kapadım maçı adamlar deli oynuyordu bizlede oynasa kesin 3 ü 4 ü vardı gs yi de zorlardı hatta yenerdi bile belki deli gibi oynuyordu avrupada hiç yoklar bizim takımlar
cenk tosun ve oguz aydını alırsa maçı çevirebilir yoksa zor işimiz benceYa o Ajax bugünkü gsye de 4 atardı. Bu hafta fener iyi biraz, ikinci yarı güzel değişikliklerle çevirir bence
Guardiola da diyor zaten Messi'nin oyun zekası hiçbir oyuncuda yok diye. Acayip bir seviye. Koy şuan Barcelonaya bir sezonda yine en az 30 gol + asist katkısı verir bu yaşına rağmenmessinin videolarını izle bak ofsayta düşmemek için o kadar akıl dolu ki adam okumamış bile ama aşırı akıllı i.ne ciddiyim izle bak ofsayta takılmama video larını einstein da o akıl yok dersin futbol aklı çok önemli teknik hız dan bile daha önemli
Maximen girmesi lazım, hareketli çalım atan adama ihtiyaç var bencecenk tosun ve oguz aydını alırsa maçı çevirebilir yoksa zor işimiz bence
hayret 1 1 aminyum