- 39,954
- 38,758
- 113
Günaydın dostGünaydın
Günaydın dostGünaydın
Kolay gelsin dostGünaydın dost
şimdi seni görünce hatırladım ilk kupon geldi devam etmedim halaYanında karpuz peynirde olsun![]()
Günaydın broGünaydın dostlar @Muroo1988 dükkanı kapatmış canezemiz var yazmış![]()
Battık be vadocumşimdi seni görünce hatırladım ilk kupon geldi devam etmedim hala![]()
O parada emeğim büyük bonusu hatırlatan benim kuponu hatırlatan benimşimdi seni görünce hatırladım ilk kupon geldi devam etmedim hala![]()
İyi forumlar dostum yemek molası mıO parada emeğim büyük bonusu hatırlatan benim kuponu hatırlatan benimyanına karpuz peynir verende benim bir ufak ismarlarsin artık
![]()
Ufak kesermi?O parada emeğim büyük bonusu hatırlatan benim kuponu hatırlatan benimyanına karpuz peynir verende benim bir ufak ismarlarsin artık
![]()
Aynen valla öğle arasıİyi forumlar dostum yemek molası mı![]()
Kanaatkar adamız dostUfak kesermi?
Menüde ekmek arası ekmek mi var yineAynen valla öğle arası
Bugun bir değişiklik yaptım balık kraker ve limonataMenüde ekmek arası ekmek mi var yine![]()
Aboww o parayı 5k yapıp kirayı tamamladık dostum sözüm olsun bir dahakine zurna dürüm benden@wasil gibi bir dostumuz olmadı ki 1500 çekip masaya vurup al abi bugun benden kebab ye desin![]()
Eyvah eyvah senede bir gün çekim yaptığını hesaplarsakAboww o parayı 5k yapıp kirayı tamamladık dostum sözüm olsun bir dahakine zurna dürüm benden![]()
2. kuponda patladikO parada emeğim büyük bonusu hatırlatan benim kuponu hatırlatan benimyanına karpuz peynir verende benim bir ufak ismarlarsin artık
![]()