- 11,160
- 4,493
- 113
devamkeehayde bre pehlivan rastgele
devamkeehayde bre pehlivan rastgele
Hocam buradan tum forıma sesleniyorum amed sporun her macına k. Kart alsınlar banko won olurlar@Balporsugu ilginç 19 dk da 2 kirmizi
Bu gidisle öyle olacak sanirimHocam buradan tum forıma sesleniyorum amed sporun her macına k. Kart alsınlar banko won olurlar
beni dinleyen her hafta wonler bedavadan hocam kımseye söylemem böyle şeyleriBu gidisle öyle olacak sanirim
direk kırmızıya oynayalimbeni dinleyen her hafta wonler bedavadan hocam kımseye söylemem böyle şeyleri
Bu macta yemedilerse diger macta banko yiyecekmalum bir takım var ona da kart gostemiyorlar hakemler çok enteresan
Aynen öle direk k.kartdirek kırmızıya oynayalim
Bak böle şeyler herkwe söylemem hafta gorusurzamed in maçına kırmızı çıkar basın ev araba her hafta yenileyin evi arabayı![]()
kimden bahsettiğimi anladın sanırım super ligde ilk maç 13 faul 3 u net biri bileğe basma 0 kart takım iyi değil diye ittirmek için kart da gostermiyolarBu macta yemedilerse diger macta banko yiyecek
bakalimBak böle şeyler herkwe söylemem hafta gorusurz
Onları cıkarmazlar broo ama her maclarında k.kart olcak üstüne basa basa söylüyorumkimden bahsettiğimi anladın sanırım super ligde ilk maç 13 faul 3 u net biri bileğe basma 0 kart takım iyi değil diye ittirmek için kart da gostermiyolar
niye çünkü diğer büyükler enayi sesi de çıkmıyor herkes bol bol kartları yiyor malum takım yemiyor ilginçkimden bahsettiğimi anladın sanırım super ligde ilk maç 13 faul 3 u net biri bileğe basma 0 kart takım iyi değil diye ittirmek için kart da gostermiyolar
bakalim deneyelimOnları cıkarmazlar broo ama her maclarında k.kart olcak üstüne basa basa söylüyorum