- 111,771
- 84,371
- 113
İzliyordum maçı güzel gol attı 🧐Eyvallah başkanım son dk geldi
İzliyordum maçı güzel gol attı 🧐Eyvallah başkanım son dk geldi
Valla saka gibi geçti maclar nihayet mutlu son oldu dost tebrikler kazancın daim olsunEyvallah başkanım son dk geldi
Valla iyi yaptı son umudumdu bu kupon inanİzliyordum maçı güzel gol attı 🧐
SağolasınValla saka gibi geçti maclar nihayet mutlu son oldu dost tebrikler kazancın daim olsun
Mendes bı an kaçırdı sandım meğersem çalım atmış o ara 😄İzliyordum maçı güzel gol attı 🧐
Yatırdı sola çaktı sağ tarafa ben dedim aha saçma bı yere vurmasa bari 😃😃İzliyordum maçı güzel gol attı 🧐
Koltukta oturmuş izlerken ben bile çalım yedim Aston defansı nasıl yemesinMendes bı an kaçırdı sandım meğersem çalım atmış o ara 😄
Son saniyeye kadar umut vardı dostum 🍀Valla iyi yaptı son umudumdu bu kupon inan![]()
Sıkıntı değil dostum destek olanları unutma yeter kazancın daim olsunDestekleyen herkese teşekkürler yarına ödüllü açarız
Sagolasın kardeşNe dedim ben pala geldiyse PSV 3 Aston 1 dk 90 da atar yazmistm
Tebrikler kardesss
Eyv vadooSagolasın kardeş
Eyvallah dost yarın @Erhan2121 ve sen aklımdasınız ödüllü açıcam 2 niz banko sunuzSıkıntı değil dostum destek olanları unutma yeter kazancın daim olsun
Valla iyi yaptı son umudumdu bu kupon inan
[/QUOTE
Sevindim senin adına dostum sıkışmışsın belli işini gücünü hallet işte
Var ol Dostum düşünmen yeter 🖐🤗Eyvallah dost yarın @Erhan2121 ve sen aklımdasınız ödüllü açıcam 2 niz banko sunuz
Tam halı saha golü reis az atmazdımYatırdı sola çaktı sağ tarafa ben dedim aha saçma bı yere vurmasa bari 😃😃