- 2,337
- 1,678
- 113
Kazancı silip 378 TL bırakmışlar sweet Bonanza dışında oyunda oynamadım satın alımda yapmadım. Uğraşmayın değmezBenim inceleniyor yazıyor şu an. Bakalım öderler herhalde
Kazancı silip 378 TL bırakmışlar sweet Bonanza dışında oyunda oynamadım satın alımda yapmadım. Uğraşmayın değmezBenim inceleniyor yazıyor şu an. Bakalım öderler herhalde
banada kod gelmiyor yaa bilen var mıSms kodu gelmiyor la size nasil geldi
Sen onların adamısın belliki ben düzgün konuştum iyi oku yazdıklarımı 500 spin de bi kere bile oyuna girmedi şansa 400 verdi ondada girmedi 5k yapmak imkansız diye yazdım iyi okuKardeş düzgün konuş 500 spinden 400 ödeme almışsın daya je istiyorsun
Aynısını bana yaptılar gece. 378 TL çıktı bonanzada farm yaptım 30 TL'den spine girdi biraz daha farm yaptım 5288 TL oldu bakiye sildiler tekrar 5000 yap diyorlar yazıkSweet bonanzada 5k oldu oyunlara devam etmedim başka oyuna da girmedim 30dk oldu çekim talebi vereli işleme alınıyor yazıyor bakalım ödeyecekler mi edit ödemediler parayı sildiler. Dolandırıcı site kesinlikle..
Ödemez boşuna uğraşmayınBeyler 500 TL pragmatik slotta geçerli 5 k yap 500 çek link fotoda
Ben çektim 10 dakkada geldi turbo havaleÖdemez boşuna uğraşmayın
Yanlışlıkla ödemiştir 😀Ben çektim 10 dakkada geldi turbo havale
Odemedi oruspu çocuklari boşuna üye olmayinÇekim verdim sweet bonanza dışında oynamadım bakalım odiceklermi