Çekim verdim gelirse haber ederim saol kralBeyler 500 TL pragmatik slotta geçerli 5 k yap 500 çek link fotoda
Çekim verdim gelirse haber ederim saol kralBeyler 500 TL pragmatik slotta geçerli 5 k yap 500 çek link fotoda
Valla kanka spin almadan 6053 tl yaptım çekim verdim bekliyorumŞartlar okumadim tam 10500 yaptım spin satın aldım.sildielr 473 TL biraktilar spin almadan imkansız o yüzden devam etmicem kalan bakiye ile
İnşallah öderler valla helal olsunValla kanka spin almadan 6053 tl yaptım çekim verdim bekliyorum
Eyvallah kanka inşallahİnşallah öderler valla helal olsun
Çekim onaylandı yarışmacı arkadaşlara başarılar 😅Beyler 500 TL pragmatik slotta geçerli 5 k yap 500 çek link fotoda
Alındı kaybedildi sağol broBeyler 500 TL pragmatik slotta geçerli 5 k yap 500 çek link fotoda
Sağol kanka teşekür ettiğin içinÇekim onaylandı yarışmacı arkadaşlara başarılar 😅
Geldim cekiminÇekim verildi şans artık🤙
EvetKazanö ile amusnet giriliyor mu
Hayırlı olsun dostÇekim geldi😇
İlk cekıme red verdi 2 cekım verdim 1 saat oldu hala gelmedi musterı temsilci sıra 100 bı kere baglandım hemen cvp verir vermez attı sohbetten 5 para etmezBonanzada 5288 yaptık 500 çekim verdim bakalım ne olacak
Benim inceleniyor yazıyor şu an. Bakalım öderler herhaldeİlk cekıme red verdi 2 cekım verdim 1 saat oldu hala gelmedi musterı temsilci sıra 100 bı kere baglandım hemen cvp verir vermez attı sohbetten 5 para etmez