- 3,034
- 2,643
- 113
Bakalım bakalım bakalim
Sıkıntı yok ya zaten uyiyakabilirm şimdi dost sjsjsjSeni bilerek eledim he bro öğleden sonra yaparız yine biz bize biseyler 😅😅 @Fterim1905
Kesene bereket tebrikler abilerBakalım bakalım bakalim
Sen kanlami yaşiyosun bizim damarlarda zift var artıkbenim kan grubu değişti çay içmekten
Canımız sağolsun..Hep aynıyız bizde değişiklik kolay kolay olmaz..Ben uyku modunu açtım bro la çok geç bile kaldım.rahatsizim bu ara keyfimde yok
Abi ne olursa olsun harbiden içmeden olmuyo ya ben yatağın yanına küçük tüple çaydanlık koydum aqbenim kan grubu değişti çay içmekten
Bende günde 5 fincan kahve içiyorum,sabah öğlen ikindi, akşam,ve yatarkenBro bu aralar günde 3 demlik içmeye başladım la böbrekler iflas etti artık şekeri azalttım ama bırakmam lazim
Tavşan kanımı oldu ddsdbenim kan grubu değişti çay içmekten
Çubuk çayına döndü reis anlarsınTavşan kanımı oldu ddsd
Kahve sevmiyorum cayciyim ben çay olmasada kahve icmem evde nescafede var türk kahveside var ama içmiyorum bazen sütlü içiyorum o iyi oluyoBende günde 5 fincan kahve içiyorum,sabah öğlen ikindi, akşam,ve yatarken
bendede aynıForum ara ara gidiyor mu dostlar sizde de yoksa benim net mi sıkıntılı
Bugünde benim bardaktan iç..birdaha 29 gün bu saatte çay ikram etmem artık..imsak saati girdi sanirimAbi ne olursa olsun harbiden içmeden olmuyo ya ben yatağın yanına küçük tüple çaydanlık koydum aq
bende de donuyorForum ara ara gidiyor mu dostlar sizde de yoksa benim net mi sıkıntılı
Forum gidiyi sende sikitni yokForum ara ara gidiyor mu dostlar sizde de yoksa benim net mi sıkıntılı
Evet bu gece bismillah diyip baslicaz artık hayirlsiyla kralBugünde benim bardaktan iç..birdaha 29 gün bu saatte çay ikram etmem artık..imsak saati girdi sanirim
Uyucan mi roll yapcan miForum gidiyi sende sikitni yok
🙏Forum gidiyi sende sikitni yok
Yapam hadi bu saate kadar durdukUyucan mi roll yapcan mi