- 1,310
- 353
- 83
Vay amq
Bu dogruBaşkan oynadığın sitelerin tlgrm hesaplarını takip et yoksa daha çok siteye para kaptırıtsın
Ömrümde ilk defa böyle klonlama gördüm. Klon sitede oynadığım spin kazancı gerçek sitede nasıl görünüyor aynı bakiyeyleBaşkan oynadığın sitelerin tlgrm hesaplarını takip et yoksa daha çok siteye para kaptırırsın
Ben 1.5 oranı 1.02 olan maçın 1.0 bittiğini 0.0 bittiği bilirim
Git kopruluden at kendini kumardan para bekleyen ölüden yardım beklesin kumar oynayarak para kazanmaya çalışıyorsan geçmiş olsun bence o maçların tutmamasindan daha büyük sorunun vardün 6 maç 20 oran kupon yaptım son maçım macaristan maçı genel toplam 1.5 ve ev kaybetmez maç 2-2 kaybetmese play off oynayacak golü yediği dakikaya bak ya hem beni hem kendini yaktı şu sıra düz giden bir kupon yok slot desen zaten vermiyor ne olacak böyle bilmiyorum
Ekli dosyayı görüntüle 883997
Mahkumuz kaybetmeyedün 6 maç 20 oran kupon yaptım son maçım macaristan maçı genel toplam 1.5 ve ev kaybetmez maç 2-2 kaybetmese play off oynayacak golü yediği dakikaya bak ya hem beni hem kendini yaktı şu sıra düz giden bir kupon yok slot desen zaten vermiyor ne olacak böyle bilmiyorum
Ekli dosyayı görüntüle 883997