Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Uyuyamamak

SonholiganTexas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,144
595
113
Bro onlar her zaman oyleler zaten.sen 3 gün uyumadan dayanabilirmisin?ayakta uyursun yine uyursun.o anlamda dedim ben.ona kalırsa bı adam vardı hiç uymuyordu 30 senedir.rahatsizlik olabilir o zaman uyumazsin ama 3 gün uyumadan dayanmak pek mümkün değil normal insan için.he bu çocuğun önceden beri benzeri rahatsızlığı varsa ona bişey diyemem ama bı anda böyle 3 gün uyuyamadım olmaz
Olabilir tabi vücut normal değil lakin ben 3 gün tabi uyumadan durulmazda ben çok az uyuyorum hergun 2 de yatıp 6 da kalkıp işe gidiyorum

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,072
58,219
113
Olabilir tabi vücut normal değil lakin ben 3 gün tabi uyumadan durulmazda ben çok az uyuyorum hergun 2 de yatıp 6 da kalkıp işe gidiyorum
Nasıl dayanoyorsun kardeş ben 1 gün 2 gün dayanirimda 3. Gün mala bağlıyor insan resmen kafası çalışmıyor

SonholiganTexas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,144
595
113
Nasıl dayanoyorsun kardeş ben 1 gün 2 gün dayanirimda 3. Gün mala bağlıyor insan resmen kafası çalışmıyor
Alışıyorsun bi şekilde de bende memnun değilim yani kahve ye yükleniyorum o da kalp çarpıntısı yapıyor, gece çok yorgun oluyorum uykum da var ama uyuyamıyorum öyle birsey ancak 2 de dalıyorum 2 ide geçiyor, uyuyamıyorum diye sinirlenip kalkıp bi sigara yakıyorum 😎

alperent038

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
211
99
28
merhaba 15 haziran saat sabahın 8 inden beri ayaktayım ve uyuyamıyorum kadamı yastığa koyduğum zaman gözlerimi kapatıyorum 1 saat kalıyorum uyuyamıyorum napabşlirim dostlar bu kalp için tehlikeli diyolar birde
Düşünmemeyi başarırsan uyursun net. Düşünmemek içinde en güzel taktik tesbih çek

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,571
7,283
113
Kral kirmizi receteyle verilen bazi uyku haplari var. Ben iki tane atmistim uyutmaz bu beni die, uyku sorunu çekiyordum. Velhasıl yataga uzandim bi tuvalete kalkamadım zor bela işemeye gittim az kalsin yataga saliyordum o derece etkili yani 16 saat sistemden saf dışı oluyorsun.

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,007
2,931
113
Atarax, xanax kullandım bunlar çarpıntı yaptı bende. Aşırı düşünceliysen ve gün içinde yorulmadıysan bunlarda zor uyutur.

Bunlarında önünde olan sadece 1 tane ilaç var o da bağımlılık yapar İMOVANE kullan. Sıfır çarpıntı, sanki ameliyathanede bayıltmışlar gibi tatlı bir uykun oluyor.

Sabah kalktığında yorgun kalkmıyorsun. Xanax sabah kalktığında üzerinde kaya parçası büyüklüğünde ağırlık varmış gibi kaldırıyor. Gününü mahvediyor gün boyu enerjin düşük oluyor.

Şimdi uyku sorunum yok hava sıcak, günlük aktiviteler rahat rahat uyutuyor bizi.

Bir düşünceye kitlenirsen, depresyon gibi takılı kalırsan uyursun ama vücut seni 2 saat sonra stresten, kortizoldan kaldırır bu da kalbe zarar verir.

Ben bir ara 48-72 saat uyuyamayıp 1.30 saat uyuyup zıpçık gibi kalkıyordum bu da vücudu bitirir en az 8 saat uyku şart.

jantiexe

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
134
52
28
İlaç iyi değil bro bende de uyku problemi var bi kaç kez uyku ilacı kullandim da , adami mahvediyor işten geldiğin gibi hemen uyuman lazım yoksa 10 saat uyusan bile adamı uyku sersemi yapıyor tüm gün
Selectra uyku ilacı değil dostum antidepresan artı olarak vücut yorgun düştüğünde uykusuzluğa iyi geliyor soluksuz uyutur 5 6 saat fazla da öyle aman aman uyutmaz ha yan etkisi de hiç uyutmayabilir ama uykusuz da hissettirmez

HzEetoo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
989
1,372
93
o kadar büyük mu koydun parayı kanka