- 2,144
- 595
- 113
İlaç iyi değil bro bende de uyku problemi var bi kaç kez uyku ilacı kullandim da , adami mahvediyor işten geldiğin gibi hemen uyuman lazım yoksa 10 saat uyusan bile adamı uyku sersemi yapıyor tüm günSelectra al 50 mg direk uyursun
İlaç iyi değil bro bende de uyku problemi var bi kaç kez uyku ilacı kullandim da , adami mahvediyor işten geldiğin gibi hemen uyuman lazım yoksa 10 saat uyusan bile adamı uyku sersemi yapıyor tüm günSelectra al 50 mg direk uyursun
Olabilir tabi vücut normal değil lakin ben 3 gün tabi uyumadan durulmazda ben çok az uyuyorum hergun 2 de yatıp 6 da kalkıp işe gidiyorumBro onlar her zaman oyleler zaten.sen 3 gün uyumadan dayanabilirmisin?ayakta uyursun yine uyursun.o anlamda dedim ben.ona kalırsa bı adam vardı hiç uymuyordu 30 senedir.rahatsizlik olabilir o zaman uyumazsin ama 3 gün uyumadan dayanmak pek mümkün değil normal insan için.he bu çocuğun önceden beri benzeri rahatsızlığı varsa ona bişey diyemem ama bı anda böyle 3 gün uyuyamadım olmaz
Nasıl dayanoyorsun kardeş ben 1 gün 2 gün dayanirimda 3. Gün mala bağlıyor insan resmen kafası çalışmıyorOlabilir tabi vücut normal değil lakin ben 3 gün tabi uyumadan durulmazda ben çok az uyuyorum hergun 2 de yatıp 6 da kalkıp işe gidiyorum
Alışıyorsun bi şekilde de bende memnun değilim yani kahve ye yükleniyorum o da kalp çarpıntısı yapıyor, gece çok yorgun oluyorum uykum da var ama uyuyamıyorum öyle birsey ancak 2 de dalıyorum 2 ide geçiyor, uyuyamıyorum diye sinirlenip kalkıp bi sigara yakıyorum 😎Nasıl dayanoyorsun kardeş ben 1 gün 2 gün dayanirimda 3. Gün mala bağlıyor insan resmen kafası çalışmıyor
Helal olsun hata bendeTam mola vermişim iki lokma bir şey yiyim dedim hakkını helal et sağlam sövdüm kral
bu doğruHesabında kı para uyutmuyordur
Saattir inşallah eğer günse sıçacağın zaman haber ver ülkeyi terk edelim
Düşünmemeyi başarırsan uyursun net. Düşünmemek içinde en güzel taktik tesbih çekmerhaba 15 haziran saat sabahın 8 inden beri ayaktayım ve uyuyamıyorum kadamı yastığa koyduğum zaman gözlerimi kapatıyorum 1 saat kalıyorum uyuyamıyorum napabşlirim dostlar bu kalp için tehlikeli diyolar birde
Herkes istediğini alamaz malesef :/3 gece uyumadım dost ama sebebi sadece kumar değil sevdiğim kız var alamıyorum
Selectra uyku ilacı değil dostum antidepresan artı olarak vücut yorgun düştüğünde uykusuzluğa iyi geliyor soluksuz uyutur 5 6 saat fazla da öyle aman aman uyutmaz ha yan etkisi de hiç uyutmayabilir ama uykusuz da hissettirmezİlaç iyi değil bro bende de uyku problemi var bi kaç kez uyku ilacı kullandim da , adami mahvediyor işten geldiğin gibi hemen uyuman lazım yoksa 10 saat uyusan bile adamı uyku sersemi yapıyor tüm gün
Yaptık dost bişeyler 4.oldum@Ortaköy naptın pokerde
Iyı yapmıssın kayboldun ortadan ne verıyordu 4. YeYaptık dost bişeyler 4.oldum
3 binIyı yapmıssın kayboldun ortadan ne verıyordu 4. Ye