Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Uyuyamamak

ihsanemir61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,988
1,223
113
hacım uyuma ihtiyacı duyduğumda xanax alıyorum 1 tane 40 dakikaya kadar uyutuyor beni,
yada 1 şişe viski içiyorum
param yoksa xanax ile idare ediyorum uyuyorum

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,106
5,364
113

medoline

Eskiler eskiden güzeldi.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,074
971
113
Dostum amca'ya ilk başladıysan 4 5 6 gün uyumaman imkansız ama 2 senedir sık kullanırsan bile en baba 2 gün sonra vücut kendini yorar eski bağımlı olarak söylüyorum eğer öyle bir şey varsa bizlerle paylaş yardımcı olmaya çalışalım içine kapanma tabii öyle bir şey varsa diyorum günahına da girmek istemem ama en fazla yani borçlu olsan bile en doğru bir gün yani anladın mı sen 3-4 günden bahsediyorsun ve aklımıza sadece o gibi geliyor Bizim yani oysa yapma lütfen bütün irtibatıni mahveder bende olduğu gibi Bir de zaten üstüne kumar gelirse yani mahveder adami hala borçluyum yani...

SabriBey

✪Apartman Yöneticisi✪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,867
12,067
113
Git şimdi hemen eczaneye ve 1 kutu atarax al reçetesiz zaten alabilion direk. İç 1 tane uyursun hemen.agir bi ilaç değil çok tatlı uyutur

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,506
1,809
113
merhaba 15 haziran saat sabahın 8 inden beri ayaktayım ve uyuyamıyorum kadamı yastığa koyduğum zaman gözlerimi kapatıyorum 1 saat kalıyorum uyuyamıyorum napabşlirim dostlar bu kalp için tehlikeli diyolar birde
Ayın 15inde yatan maaşı aynı gün yersen uyuyamazsin tabi.

jantiexe

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
134
52
28
merhaba 15 haziran saat sabahın 8 inden beri ayaktayım ve uyuyamıyorum kadamı yastığa koyduğum zaman gözlerimi kapatıyorum 1 saat kalıyorum uyuyamıyorum napabşlirim dostlar bu kalp için tehlikeli diyolar birde
Selectra al 50 mg direk uyursun

Denniss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
295
201
43
Sana nacizane tavsiyem 3 4 tane kırmızı Tuborg u seri bir sekilde iç gözlerini sadece kapat en az 14 saat uyuma garantisi veriyorum

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
18,485
7,787
113
Arka arkaya 2 otobüs geldi arkadaki boş diye onu tercih ettim yolda bozuldu %50 şansım bile tutmuyor

ENSTY

'Süper Mario'
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,780
10,595
113
çak bi gyrex 500 mg bişeyin kalmaz

SonholiganTexas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,144
595
113
Bende de o problem var uyusam bile 2 3 saat ancak uyuyorum haftasonlari hariç hemen hemen hergun böyle, bu yüzden alkol tüketiyorum surekli uyuyabilmek için, uykusuzluk işimizi sağlığımızı herseyi etkiliyor , kafada boş olması lazim surekli bisey düşünmek te uyutmuyor adami

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,072
58,219
113
Methciler 1 hafta 10 gün uyumuyorlar
Bro onlar her zaman oyleler zaten.sen 3 gün uyumadan dayanabilirmisin?ayakta uyursun yine uyursun.o anlamda dedim ben.ona kalırsa bı adam vardı hiç uymuyordu 30 senedir.rahatsizlik olabilir o zaman uyumazsin ama 3 gün uyumadan dayanmak pek mümkün değil normal insan için.he bu çocuğun önceden beri benzeri rahatsızlığı varsa ona bişey diyemem ama bı anda böyle 3 gün uyuyamadım olmaz