- 2,300
- 1,403
- 113
Kaybetmiş son dakika slotta 200tl çevire çevire bitmiş
Şansın daim olsun kral...Baywin hesabinda 18 tl vardı öglen crash ile onu 100 yaptım
7 oranlı özel açtı baywin ona bastım
Atalanta 89. Dakikada 3- 2 yaptı
700 tl param oldu
O para şimdi
Bu hâle geldi
Uyku uyumadım ama uykum da yok
Mutluluk uykuyu alıyormusEkli dosyayı görüntüle 786896
tebrikler şansın bol olsunBaywin hesabinda 18 tl vardı öglen crash ile onu 100 yaptım
700 tl param oldu
O para şimdi
Bu hâle geldi
Dostum ne alaka cebimde 4000 bankada 40bin var yine çek diyorummAkıl veren adamlara bak ceplerinde kuruş yok 100 bulsa karnını doyuracağına kumara atacak adam gelmiş bitirme sakın çek bak haaa diyor 😅 sanki bilmiyor ne yapacağını millete akıl vermek yerine tebrikler de geç
Bana hep denemeler yada kodda geldi kaç kere 1k altı bakiyeyi 50 90 115 400k yaptımInsana boyle sanslar yilda 1 kere vrur dost degerlendir bu sansi
Herkes fikrini söylüyor sanane parasından pulundanAkıl veren adamlara bak ceplerinde kuruş yok 100 bulsa karnını doyuracağına kumara atacak adam gelmiş bitirme sakın çek bak haaa diyor 😅 sanki bilmiyor ne yapacağını millete akıl vermek yerine tebrikler de geç
Fikre ihtiyacı olduğunu pek sanmıyorum zaten fikirde sormamışHerkes fikrini söylüyor sanane parasından pulundan
Kimse kimseden üstün değil veya görmüyor zaten her başarılı büyük kazancın altına hep aynı yorumlar çek bak bitirme ben senin yerinde olsam şunu yaparım böyle yap la adam bak kazandım diye atmış çıkmış gitmiş belki 3 gün sonra geri girip bakmayacak bile boş boş yorumlar fikir sormamış ki zaten kimsenin dediğini yapmayacagıda %100 olan bir şey o yüzden tebrikler de geç mesela burada akıl verecek 100 kişiden 93 ü o parayı komple 2 günde sitelerde yer zatenŞu milletin insanları hor görmeside baygınlık geldi Koç , Sabancı değilseniz kimseyi kendinizden üstün görmeyin
Hocam bu uykusuzluğa ıyı Bi Dagıtım gider beBaywin hesabinda 18 tl vardı öglen crash ile onu 100 yaptım
700 tl param oldu
O para şimdi
Bu hâle geldi
Kanka senin ne zaman paran olucak ya 😂😂🤣🤣Bizde parasızlıktan uyuyamadık😄
Tebrikler reis nerden nereye helal olsunBaywin hesabinda 18 tl vardı öglen crash ile onu 100 yaptım
700 tl param oldu
O para şimdi
Bu hâle geldi
Ben devamlı takılıyorum aldığım parayı götürüp veriyorum senin de paran yok sen de devamlı kovalıyorsunKanka senin ne zaman paran olucak ya 😂😂🤣🤣
Helal olsun kardeş ben hep tekten gidiyorumBaywin hesabinda 18 tl vardı öglen crash ile onu 100 yaptım
700 tl param oldu
O para şimdi
Bu hâle geldi