- 103,086
- 58,230
- 113
Brom yapma zararlii boyle seyler 😁😁Günaydın kardeşim .Yalnız dün seni biri sorup durdu bana kimsin dedim resim atmış dm den görürsen redkit 07 ye söle aradığımı didi
Ekli dosyayı görüntüle 207473
Brom yapma zararlii boyle seyler 😁😁Günaydın kardeşim .Yalnız dün seni biri sorup durdu bana kimsin dedim resim atmış dm den görürsen redkit 07 ye söle aradığımı didi
Ahahahhaahahahahhahshaha abi rüya gibiymiş zaten anca da rüyalarda bulur bizi böylesiGünaydın kardeşim .Yalnız dün seni biri sorup durdu bana kimsin dedim resim atmış dm den görürsen redkit 07 ye söle aradığımı didi
Tmm kardes sen bilin ne diyimEn eski üyelerindenim.Bana yamuk yapamazlar![]()
Arada ufak bişiler atarım valla 15 yılda sadece 1 sitede 16 k kaldı başkada yok oda yeni geldi foruma sponsor oldu yorumu hemen silmişlerTmm kardes sen bilin ne diyim
Tobe tobeee bro niyetimize mudahele ediyorsun ama 😁😁
abijim bunlara cup maçlarında ne oluyorsa anlamıyorum la atın yiyin ekonomiye can verin yahuDk 22 hala 1.0
Bu ne abi kafam kadar memesi var ustume dusse yerden kalkamam 😁
Ban yersin bak sonra oz.eriz seni.degisik adamsin senin gibilerde lazim bize.debisik derken paylasimlar falan degisik gidipte yanlis anlama
Bonusu çevirdik oh teşekkürler totemleriniz içinnnnnnnnnnnnYari bitti.banmi yedin yoksa @deli_gibi 😁😁
1,85Ilk yari 1 orani neydi kardes?