- 103,086
- 58,230
- 113
Ooo cok iyiymis be
Ooo cok iyiymis be
Bakalim kardesAmaç sohbet olsun kardeşim gırgır olsun yaaaa
iy 1 olmazsa ayvayı yedik kasayı gömdük
Ekli dosyayı görüntüle 207471
Bende girgir yapam yaw yoksa sana ne birini gondermek bulsak kendimiz bakariz bu iseAmaç sohbet olsun kardeşim gırgır olsun yaaaa
I LOVE MACARLARIOoo cok iyiymis be
Tacikler iyidirBende girgir yapam yaw yoksa sana ne birini gondermek bulsak kendimiz bakariz bu isebol şans bu arada.. @Hayatindibi reis Tacikistan haritada nerde 🤔
Evet bildirimleri actim umarim dk 45 olmadan gol sesi gelir evdenAmaç sohbet olsun kardeşim gırgır olsun yaaaa
helal beeeeeeeeeeeeeeeeeeee1..0 dakka 12
Bro cok duydum adini ama hic gormedim haritada.Bende girgir yapam yaw yoksa sana ne birini gondermek bulsak kendimiz bakariz bu isebol şans bu arada.. @Hayatindibi reis Tacikistan haritada nerde 🤔
Bende girgir yapam yaw yoksa sana ne birini gondermek bulsak kendimiz bakariz bu isebol şans bu arada.. @Hayatindibi reis Tacikistan haritada nerde 🤔
Günaydın reis ise geldik ne uyumamasiGünaydın herkese biz uyandık siz daha uyumamışsınız anlaşılan![]()
bakalım gencoyu azcuk soyabilcezmiDuşanbespor![]()
Ordan uzak durman sana fayda saglar brombakalım gencoyu azcuk soyabilcezmi![]()
@Kaneko55 aha bak burdaymis ogrendik 😁😁
Şimdi normal de ev bunlara 4-5 atması lazım ama cup maçı tırsıyomIyi gol kabiz etmeden geldi 2 olsada geyigimizi yapsak rahat rahat 😁
En eski üyelerindenim.Bana yamuk yapamazlarOrdan uzak durman sana fayda saglar brom