Bi yarm saat kestir olmadıMaalesef bayanda oldu aslında gece icmistim pek fark olmadi
Bi yarm saat kestir olmadıMaalesef bayanda oldu aslında gece icmistim pek fark olmadi
Öyle yapıyorum zaten ya arada alarm kuruyorum bı 20 25 dk gözlerimi kapatıyorum da daha mı kötü oluyo anlamadım kalkınca beynim durmuş gibi oluyorBi yarm saat kestir olmadı
Patron görmesin amanÖyle yapıyorum zaten ya arada alarm kuruyorum bı 20 25 dk gözlerimi kapatıyorum da daha mı kötü oluyo anlamadım kalkınca beynim durmuş gibi oluyor
Vücut yorulunca daha çok uyku gelecekÇalışmaya devam oturarak çalışıyorsan sıkıntı ayakta çalışiyorsan yerinde koşmaya çalış vücut hareket etmeli
Yok yav bugün pazar onlar yokPatron görmesin aman
git yatMerhaba arkadaş aşırı derecede uykum var
Önerileriniz varmı nabmam lazım kahve içdik olmuyo buz gibi suya girdik olmuyor
Ve göz kapaklarım öyle ağrıyorki aşırı derecede şuan uykum var uyu demeyin belli sebepden uyuyamıyorum
Ayran iç kanka ayran yoğurt yeMerhaba arkadaş aşırı derecede uykum var
Önerileriniz varmı nabmam lazım kahve içdik olmuyo buz gibi suya girdik olmuyor
Ve göz kapaklarım öyle ağrıyorki aşırı derecede şuan uykum var uyu demeyin belli sebepden uyuyamıyorum
Sen yıllardır neredesinKorku filmi kesitleri aç korku ve heyecan uyku yaptırmaz?
Onlar uyku getiriyor dostAyran iç kanka ayran yoğurt ye
😂😂😂Onlar uyku getiriyor dost
Vallahi doğru diyon dost aynı durumdayim şuan 5 saat kaldı dayanicam amaseni anlıyorum ıkıgun üst üste uyumadan ıse gıttmıstım ve ıkıncı gun yıne ıse gıttım mesaı diye ama gözümü kapatsam uyuyacaktım neyse dakka bası yuzumu yıka falan öğlenı ettım yemeğe gırmedım dedım 1 saat uyuyum bı yatarsın bı kalktım saat 5 olmus 5.30 paydos ortama karısıyım dedım ıcerı gırdım baktım benım yapmam gereken ısler yıgılmıs tek çalısıyorum ustabası geldı cok bırıkmıs falan dedı dedım bugun baya yoğun vs öle yarım saat calıstım sonra eve gıttım o gunden sonrada bıdahada uykusuz olursam kesınlıkle ıse gıtmem ne olursa olsun ogun bitmıyor
Dostum konuyu yanlış anlamışsın ben beni ayakta tutucak birşey istiyorum uyumak değil forumun yarısında okuduğunu anlamama problemi var galibabende uyuyamıyordum beynin takılı oldugu bir şey varsa derin uykuya dalamazsın kumardan uzak dur her hastalıgın başı stres
ben senin dostun degilim burdaysan kumar oynuyorsun uyuyamazsan bananeDostum konuyu yanlış anlamışsın ben beni ayakta tutucak birşey istiyorum uyumak değil forumun yarısında okuduğunu anlamama problemi var galiba
Anlıyorum @Shellac koni kilit sorun çözulduben senin dostun degilim burdaysan kumar oynuyorsun uyuyamazsan banane
Uykuluk nedir dostBaşligi Uykuluk anladim canim cekti