- 30,736
- 11,235
- 113
Ahh beSabah sabah bir 100 lira eksiğim var anasını satayım bir yere çıkacağım 250 bulduk 100 eksik 😄😄
Ahh beSabah sabah bir 100 lira eksiğim var anasını satayım bir yere çıkacağım 250 bulduk 100 eksik 😄😄
Ya herkesin bir sıkıntısı varAhh be
TL hesabımda para olsaydı gonderirdim vallahi dost hatda bı roll açar beraber takip ederdik de TL hesabımda para yok suanSabah sabah bir 100 lira eksiğim var anasını satayım bir yere çıkacağım 250 bulduk 100 eksik 😄😄
Depresyonda olunca böyle oluyorDepresyonda değilim ki dost nerden çıktı
düşünmen yeter Kral Sağ ol rol açman için değil bana başka türlü lazım şu anTL hesabımda para olsaydı gonderirdim vallahi dost hatda bı roll açar beraber takip ederdik de TL hesabımda para yok suan
Yok benimki tamamen uyumadigin içinDepresyonda olunca böyle oluyor
Ulan 240 TL hesabında para vardı risk alsam şu an hedefe ulaşmıştık ya Reinmeer Aomori maç 3-1'de 82 idi ulan dedim bir tane ev atar dedim 3-2 olur harbiden ev attı ya 3 2 oldu 89'da yaYalnız bırakmayın 😂
Dalacam şimdi yoksa
Kumar oynamadan bile sinirlenmeye başarıyosun dost bu ayrı bı seviye 🤣Ulan 240 TL hesabında para vardı risk alsam şu an hedefe ulaşmıştık ya Reinmeer Aomori maç 3-1'de 82 idi ulan dedim bir tane ev atar dedim 3-2 olur harbiden ev attı ya 3 2 oldu 89'da ya
Kusucam kahvaden artık gerçekten aşırı derecede istimBol kahve iç dost
Al işte maç 3-2 yemin ediyorum maça öyle bakıyorum Ulan gol Bir tane daha gelir mi diye 3-3 olduKumar oynamadan bile sinirlenmeye başarıyosun dost bu ayrı bı seviye 🤣
Gel kırmızı siyah yapalım 100 TL eksik zaten gitsede uzulmessin ama bana yeşil gelcek gibi hissediyorum 🤣Al işte maç 3-2 yemin ediyorum maça öyle bakıyorum Ulan gol Bir tane daha gelir mi diye 3-3 oldu
Riske atsaydım o maça girerdim emin olGel kırmızı siyah yapalım 100 TL eksik zaten gitsede uzulmessin ama bana yeşil gelcek gibi hissediyorum 🤣
DogruRiske atsaydım o maça girerdim emin ol
Redbul değil de farklı bı enerji içecegide iştim dosyRedbull bulabilirsen onu iç dost
iyi geldi miRedbul değil de farklı bı enerji içecegide iştim dosy
Maalesef bayanda oldu aslında gece icmistim pek fark olmadiiyi geldi mi