Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Uygulamada 50 Spin Book Of Dead 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Darkeagle

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,439
752
113
Merhaba,

sadece androidde gecerli uygulamada 50 spin veriyor.

50 freespin sonucu kazandığınız tutarın 20 katını aynı oyun içerisinde çevirdikten sonra bonusun çevrimi tamamlanacaktır.
Yatırım şartı yok. Çevrim sonrası kalan bakiyeden 350 liraya kadar olan tutar sizlerin olmaktadır. İsterseniz çekim yapabilirsiniz.

desteğin yazdığı.

Not: site boş - konu kilit -çöp gibi muhabbet yapanlar kendi çöplüğünde oynasın , küfür ettirmesin bana , belki çeken olur diye paylastım . BoL Şans

SabriBey

✪Apartman Yöneticisi✪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,867
12,067
113
Ve site çöp

Kkaya

𝕻𝖔𝖒𝖕𝖆𝖘𝖙𝖎𝖐 𝕸𝖆𝖐𝖎𝖓𝖊𝖘𝖎
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,699
593
113
Site çöp önce kaçtılar sonrası tekrar geldiler falan filan konu boş konu kilit 🤣

pundit

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
84
18
8
Zaman kaybetmeyin denedim 32 tl verdi. 1 dakikada puffff

Darkeagle

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,439
752
113
49. spinde oyuna girdi ödedi beyler, cevırecek arkadaslara bol şanss

1737537471134.png

Darkeagle

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,439
752
113
Hayırdır lan sen kimsin egoya bak yaaa paylaşma arkadaşım verdiğin site çöp utanmazlar 10 tl depozito istiyor. Paşama bak sana mı? soracak millet ne söyleyeceğini zırzop yaaa
depozıto fılan ıstemıtıo Lan Iyı ınceele

Comeon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,264
570
113
Merhaba,

sadece androidde gecerli uygulamada 50 spin veriyor.

50 freespin sonucu kazandığınız tutarın 20 katını aynı oyun içerisinde çevirdikten sonra bonusun çevrimi tamamlanacaktır.
Yatırım şartı yok. Çevrim sonrası kalan bakiyeden 350 liraya kadar olan tutar sizlerin olmaktadır. İsterseniz çekim yapabilirsiniz.

desteğin yazdığı.

Not: site boş - konu kilit -çöp gibi muhabbet yapanlar kendi çöplüğünde oynasın , küfür ettirmesin bana , belki çeken olur diye paylastım . BoL Şans
Tırt..

Darkeagle

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,439
752
113
Yaz arkadaşım yaaaaaaazzzzzz ne varrrrr............... Ben şurada tekbir arkadaşıma sinirlenmedim Babacan egolu adama zerre tahammülüm yok. Ne kadar haddini aşarsan o kadar haddimi aşarım.
ego degıl cepnı 2 msjı yok amk yerınde yenı uye her konunun altına cop dıyor gıdıyor anladın mı benı benımde buna tahammulu yokk - yenı uye olmus msj arttırmak ıcın mesaj yazıyor konudan bı haber amk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...