- 1,846
- 878
- 113
UYAP SMS göndermez. Saçmalamayın dolandırıcı bunlar. Eğer mahkemelik bir durumunuz olursa eve kağıt gelir kimse telefondan aramaz mahkeme için. Sadece polisler bir olaya karıştıysan ifade için ararlarArkadaşlar slm benim kız arkadaşıma bu şekilde sms gelmiş uyapa bak dedim baktım yok birsey dedi. Ekli dosyayı görüntüle 831421
Ne kadar baktı tabi oda muamma
Sorum şu sizce gercek mi ?
Yoksa dümencilerden mi ?
Gerçekte gitmeden içeriği öğrenme şansı varmı. Şimdiden teşekkürler
İsim soyismi sansurle bari kralArkadaşlar slm benim kız arkadaşıma bu şekilde sms gelmiş uyapa bak dedim baktım yok birsey dedi. Ekli dosyayı görüntüle 831421
Yoksa dümencilerden mi ?
Gerçekse gitmeden içeriği öğrenme şansı varmı. Şimdiden teşekkürler
Dosya numarasını aratsın uyapta bak orda yazanArkadaşlar slm benim kız arkadaşıma bu şekilde sms gelmiş uyapa bak dedim baktım yok birsey dedi. Ekli dosyayı görüntüle 831421
Yoksa dümencilerden mi ?
15 tane mahkemem oldu UYAP 1 sefer mesaj göndermedi. Hep mahkeme kağıdı geldiUYAP SMS gönderiyor da bu uzantı dan göndermez kardeşim dolandırıcı
e tebligat yapmışmıydı kız arkadaşın genelde e tebligat yapanlara bu şekılde gelıyorArkadaşlar slm benim kız arkadaşıma bu şekilde sms gelmiş uyapa bak dedim baktım yok birsey dedi. Ekli dosyayı görüntüle 831421
Yoksa dümencilerden mi ?
e tebligat aktıf edersen bu şekılde gelıyor bılgın olsun evıne mahkeme kağıdı gelmıyor artık15 tane mahkemem oldu UYAP 1 sefer mesaj göndermedi. Hep mahkeme kağıdı geldi
ara şuan küçükçekmece savcılıgı sor onlara dosya numarasınıdı verKime inancagimi şaşırdım valla
Gitmeden nasıl öğreniriz net bilgisi olan varmi
aynen bu sms doğru ama bazı kişiler kafa karıştıyorDolandırıcıya inanip gerçeğine dolandırıcı muamelesi yapıyorsunuz