- 1,540
- 742
- 113
Dostlar merhaba uzun bir süredir üstümde bir sıkıntı var yataktan kalkasım gelmiyor aşırı sinirliyim sinirim yüzünden kız arkadaşımla ayrıldık, bugün bir hocaya gittim tanıdık vasıtasıyla benimle ilgili herşeyi anlattı şöylesin böylesin böyle yapıyosun şunu yapma falan diye şok oldum, üstünde büyü yok ama musallat var dedi bişeyler okudu o ara bende nasıl bacaklarımı sallıyorum istemsiz sıkıntı basıyor böyle sonra kağıda bişeyler yazdı suya attı kağıt kıvrıldı bunu gözümler gördüm üstündeki musallatı görmek istiyonmu diye şahitlik aldı kaç kere sordu evet dedim suya baktım tek gözlü sakallı bi varlık görünüyo kafayı yedim yanımda amcaoğlu var o görmüyo bitek ben görüyom böyle şeylere asla inanmam ama şok oldum bana bi muska yazdı üstünde taşı 1 hafta sonra gel dedi, bide beyler benden para almadı para asla şaklaban dicemde bana dediki ben allah rızası için yapıyorum adıma hayır yap yeter dedi , beyler duacınızım bu sıkıntılardan kurtulmak istiyorum inşallah yazdığı muska beni iyileştirir gusül almıyomuşsun gusülsüz gezme dedi bana, size anlatayım dedim herkese hayırlı günler