- 21,151
- 13,796
- 113
Bende çekim bekliyorum bir siteden banka hesapların bloke olmasaydı yardımcı olmak isterdimSaol brocum bende sans bu ara 0 direk![]()
Bende çekim bekliyorum bir siteden banka hesapların bloke olmasaydı yardımcı olmak isterdimSaol brocum bende sans bu ara 0 direk![]()
Saol kankacim seninde düşünmen yeterBende çekim bekliyorum bir siteden banka hesapların bloke olmasaydı yardımcı olmak isterdim
Her zaman yanındayım broSaol kankacim seninde düşünmen yeter
Bende aynı durumdayım Hacı betorspinden kod aldım 5 k yaptm 500 geçti bakiyeme 100 lira bulamadm yatırıp cekiyimBıraktım aga oynamıorumda 0 parayiz bunu çekmem lazım
Kral aciliyeti yoksa dursun. Kriptoyla çekim vs yaparsan usdt çek Bir miktar başka kripto borsasına at binance global gibi oradan çevir cekNasıl yapıyım şimdi bunu? 0.01 USD olsa 5 USD olcak Trx cevirebilcem şansa bak yahu yukselmiorda bir turlu
Mecbur öyle yapcam brocum eyw iyi geceler herkeseKral aciliyeti yoksa dursun. Kriptoyla çekim vs yaparsan usdt çek Bir miktar başka kripto borsasına at binance global gibi oradan çevir cek
Bak Sabri reis cebimde 120 lira varda atmye gitmeye üşeniyorumBende aynı durumdayım Hacı betorspinden kod aldım 5 k yaptm 500 geçti bakiyeme 100 lira bulamadm yatırıp cekiyim
Yardımcı oluruzBende aynı durumdayım Hacı betorspinden kod aldım 5 k yaptm 500 geçti bakiyeme 100 lira bulamadm yatırıp cekiyim
Boşver dost yarın cekersinBak Sabri reis cebimde 120 lira varda atmye gitmeye üşeniyorum
Çok iyi olur brom ya ben çekim gelince geri gonderirim 100 liraYardımcı oluruz
Yok brocum uyuyamadım da anasını satiyimHallettinmi @SabriBey
başkan en son bırakıyordunEkli dosyayı görüntüle 811176
Ekli dosyayı görüntüle 811178
Arkadaşlar trustwallet usdt trc20 de 4.99usd bakiyem var.
Siteye yatırmaya çalışınca trc20 usdt olarak 8 USD komisyon ekliyor
Takas olarak Tron trx ile yapmak istediğimde minimum tutar 5Usd yapabilirsiniz diyor kafayı yicem.
Bunu nasıl bir yere yaptırabilirim yada trx e cevirebilirim ?
Mariobette 250 bakiye var 100 yatırıp 250 cekebiliom ama bir türlü yatiramadim valla kafayı yedirtir. 4.98 e dusuor 4.99 a çıkıyor bı turlu 5 olmuyor
Bilenler yardımcı olabilir mi ?
Kimse vermez 😂Yokmu arkadaşlar kimsede bu adam zamanında black jack de falan cok yardımcı oldu 3 4 tron atıcak kimse yokmu
Yemin ederim illallah ettim ya bir türlü bişey yapamiom surdaki parayı. Swaplamaya 5usd için 6usd extra fee istiyor. Aynı ağ aynı coine göndermeye 12usd komisyon istiyor. Yokmu bunun bir yolu yahutrust walleta tron harici birsey cekmeyin abi kafayi yersiniz her defasinda farkli ağ ücretleri istiyor siteden de her zaman usdt degilde tron olarak cekin yatirin
ulan veriyorsunuz bir bonus milleti uğraştırıyorsunuz böyle yok 50 yatır yok 100 yatır , hayır 100 lirayı kar sayacak kadar düştümü bu siteler anlamıyorum.Bak Sabri reis cebimde 120 lira varda atmye gitmeye üşeniyorum