Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Usdt Kripto Hakkında

yldrm28

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,564
1,558
113
Mendili açtı düşer birazdan

bromer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,009
952
113
Nasıl yapıyım şimdi bunu? 0.01 USD olsa 5 USD olcak Trx cevirebilcem şansa bak yahu yukselmiorda bir turlu
Kral aciliyeti yoksa dursun. Kriptoyla çekim vs yaparsan usdt çek Bir miktar başka kripto borsasına at binance global gibi oradan çevir cek

SabriBey

✪Apartman Yöneticisi✪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,867
12,067
113
Kral aciliyeti yoksa dursun. Kriptoyla çekim vs yaparsan usdt çek Bir miktar başka kripto borsasına at binance global gibi oradan çevir cek
Mecbur öyle yapcam brocum eyw iyi geceler herkese

altay35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,215
521
113
Ekli dosyayı görüntüle 811176
Ekli dosyayı görüntüle 811178
Arkadaşlar trustwallet usdt trc20 de 4.99usd bakiyem var.

Siteye yatırmaya çalışınca trc20 usdt olarak 8 USD komisyon ekliyor

Takas olarak Tron trx ile yapmak istediğimde minimum tutar 5Usd yapabilirsiniz diyor kafayı yicem.

Bunu nasıl bir yere yaptırabilirim yada trx e cevirebilirim ?

Mariobette 250 bakiye var 100 yatırıp 250 cekebiliom ama bir türlü yatiramadim valla kafayı yedirtir. 4.98 e dusuor 4.99 a çıkıyor bı turlu 5 olmuyor

Bilenler yardımcı olabilir mi ?
başkan en son bırakıyordun

SabriBey

✪Apartman Yöneticisi✪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,867
12,067
113
Kafayı yicem dün 4.99 usdt vardı takas etmek için minimum 5usdt lazım diodu şimdi 9.97 usdt bakiye yaptım çekmek için ancak takas edersem 6usd komisyon ekliyor ve min 5usd istiyor yani 11usd istiyor.

Farklı bı siteye Tron olarak aticam ancak komisyon 3-4 Tron istiyor yani 1 USD falan sanırım. Yokmu yardımcı olcak tronu olan varsa hemen çekim verip atıyım kafayı yicem dünden beri parayı cekemedim

Screenshot_20250712-213010.jpg

Yardımları için @FURY MAN e tesekkurler

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,342
2,755
113
Yokmu arkadaşlar kimsede bu adam zamanında black jack de falan cok yardımcı oldu 3 4 tron atıcak kimse yokmu

Labtek01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,466
427
83
trust walleta tron harici birsey cekmeyin abi kafayi yersiniz her defasinda farkli ağ ücretleri istiyor siteden de her zaman usdt degilde tron olarak cekin yatirin

SabriBey

✪Apartman Yöneticisi✪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,867
12,067
113
trust walleta tron harici birsey cekmeyin abi kafayi yersiniz her defasinda farkli ağ ücretleri istiyor siteden de her zaman usdt degilde tron olarak cekin yatirin
Yemin ederim illallah ettim ya bir türlü bişey yapamiom surdaki parayı. Swaplamaya 5usd için 6usd extra fee istiyor. Aynı ağ aynı coine göndermeye 12usd komisyon istiyor. Yokmu bunun bir yolu yahu

moonday06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,248
495
83
Bak Sabri reis cebimde 120 lira varda atmye gitmeye üşeniyorum
ulan veriyorsunuz bir bonus milleti uğraştırıyorsunuz böyle yok 50 yatır yok 100 yatır , hayır 100 lirayı kar sayacak kadar düştümü bu siteler anlamıyorum.
Zaten bu bonusların peşinde godomanlar değil ihtiyacı olan bitik adamlar koşuyor.
Hep bi şekilde öpelim derdindeler.