- 1,131
- 445
- 83
İnşallah olmazda millet herleyi yapıyor kumar oynadım diye şafak yaparlarsa böyle işin benSabah 5te şafak yaparlar
İnşallah olmazda millet herleyi yapıyor kumar oynadım diye şafak yaparlarsa böyle işin benSabah 5te şafak yaparlar
BilmiyordumkiO zaman normal dostum 2 aydır binance global kullanın oradan aktarın diyoruz. Binance trde beyanı boşuna mı doldurtuyor orası masak denetiminde ayrıca gelen hesabın isim soyisim de görünüyor mimli hesapsa normal yani kendin kasinmissin globale çekip aktarım yapsan şimdiye yiyordun parayi
Global hesabı açıp global ile tr hesabini eşleştir binance TR hesabını sadece bankaya aktarım için kullan siteden globale globalden trye aktarım yaparak çekim yaparsan daha iyi olur.Bilmiyordumki
Bunu kurtarabilirsem bidakinş öyle yapıcam reis eyvallahGlobal hesabı açıp global ile tr hesabini eşleştir binance TR hesabını sadece bankaya aktarım için kullan siteden globale globalden trye aktarım yaparak çekim yaparsan daha iyi olur.
Bilen yok mu aga çekim ödendi yazıyor matta gelmedi halâ paraBeyler ethereum ile çekim yaparken eth(erc20) cüzdan nosunu yazmıyor muyuz siteye yav yanlış çekim yaptım galiba
evet eth erc20 ağıBilen yok mu aga çekim ödendi yazıyor matta gelmedi halâ para
usdt(erc20) adresi vermen lazımdıBeyler ethereum ile çekim yaparken eth(erc20) cüzdan nosunu yazmıyor muyuz siteye yav yanlış çekim yaptım galiba
evet eth erc20 ağı
Sağolun dostlar geldi doğruymuş adres normalde tether ile çekim hemen düşüyo bu gecikti nedenseusdt(erc20) adresi vermen lazımdı
ödendi yazısı ödemeyi yapıyolarya hocam işlem onayı vs kriptoda 2,3dk sürebiliyo ondan olmuştur bol şansSağolun dostlar geldi doğruymuş adres normalde tether ile çekim hemen düşüyo bu gecikti nedense
Karakol ifadesinde de böyle dersin dostumBilmiyordumki
Alsınlar hiçbir şey çıkmaz soğuk cüzdan kullandıktan sonra. Kripto para borsalarında kazanıyorum dersin. Sana ispatla falan da diyemezlerDirek çekilen ufak miktarlar bile incelemeye alınıyor artık kripto da
geçmiş olsunBinamce trye verdim çekim
Bugün e maile girdim bütün bankalardan mesaj gelmiş aynı bu uyarı tarzinda yakında operasyon başlarBu uyarı geldi mi size de