- 1,131
- 445
- 83
Bi 10 dakkayı geçti ama dönüştür ekranına gelmiyoryeni geldiyse bekle 5dk sonra tekrar dene daha yansımadı tam olarak
Beyan doldurdun mu? Doldurduysan eğer şimdiye dönüştürmesi lazımdıEkli dosyayı görüntüle 904647
Bu para dönüştüren gelince 0 çıkıyor bilgisi olan varmı
DoldurdumBeyan doldurdun mu? Doldurduysan eğer şimdiye dönüştürmesi lazımdı
Sen binancetransfer kullanmadan mi aldın parayı
Binamce trye verdim çekimSen binancetransfer kullanmadan mi aldın parayı
Para binance globalden mi aktarım direkt siteden binance trye mi çektin?Ekli dosyayı görüntüle 904647
Bu para dönüştüren gelince 0 çıkıyor bilgisi olan varmı
HaydaaaaJojodan
Direk siteden vinance trywPara binance globalden mi aktarım direkt siteden binance trye mi çektin?
Sabah 5te şafak yaparlargeçmiş olsun polis kapıda yarın
Kötü yapmışsın başkan globale çekecektin önceDirek siteden vinance tryw
oo hocam sende abartmışsın ama bu arada harbi sıçmışsınDirek siteden vinance tryw
Dost sen yanlış ilerlemişsin, siteden direkt çekersen parayı bloke konuyor 48 saat diye biliyorum, trustwallet>binance global>sonrasında binancetransferle binancetrye atman lazım bloke yememek için. Birde kumar sitelerinden direkt trye çekim yapma üzer.Binamce trye verdim çekim
O zaman normal dostum 2 aydır binance global kullanın oradan aktarın diyoruz. Binance trde beyanı boşuna mı doldurtuyor orası masak denetiminde ayrıca gelen hesabın isim soyisim de görünüyor mimli hesapsa normal yani kendin kasinmissin globale çekip aktarım yapsan şimdiye yiyordun parayiDirek siteden vinance tryw