- 78,026
- 50,067
- 113
Diplomayı almak için bi bölüm tutturmuştum tarihi kaçırdım ne yapmam lazım?
Son güne ait geçmişe dönük bir rapor yazdir gerekirse özele git 2-3 k para Bayıl yazarlarDiplomayı almak için bi bölüm tutturmuştum tarihi kaçırdım ne yapmam lazım?
Şu an dank etti dost yarın arıcam zaten deÖğrenci işleri ile görüş 😂
Oluyor mu böyle kral parası sıkıntı değilSon güne ait geçmişe dönük bir rapor yazdir gerekirse özele git 2-3 k para Bayıl yazarlar
Paranın açmadığı kapı mi var dost. Oluyor tabi elinde rapor olursa essek gibi kaydını yaparlarOluyor mu böyle kral parası sıkıntı değil
Tamam sağol kralParanın açmadığı kapı mi var dost. Oluyor tabi elinde rapor olursa essek gibi kaydını yaparlar
Direk durumu anlat bundan dolayı o güne ait rapor lazım bana deOluyor mu böyle kral parası sıkıntı değil
Tamamdır kral sağolasın bakalım direkt yarın kovalıcam kafasızlık kumardan dolayı unuttuk yavDirek durumu anlat bundan dolayı o güne ait rapor lazım bana de
Kayıp bonus talebinde bulunDiplomayı almak için bi bölüm tutturmuştum tarihi kaçırdım ne yapmam lazım?
o işler eskiden di şimdi raporlar eskiye dönük yazılamaz. çünkü sistemden yazılıyor raporDirek durumu anlat bundan dolayı o güne ait rapor lazım bana de
Bildim bileli sistemden yazılıyor emin ol herşeyin kılıfı yolu vardır merak etme. Herifler sahte diplomayı e devlete isletip seni doktor savcı hakim yapıyor rapor ne kio işler eskiden di şimdi raporlar eskiye dönük yazılamaz. çünkü sistemden yazılıyor rapor
Ben 3 senedir okula gitmiyorum yaDiplomayı almak için bi bölüm tutturmuştum tarihi kaçırdım ne yapmam lazım?
hayır eskiden önce doktor yazıyor du reçete verir gibi eline veriyordu . şimdi sistemden çıkartılıyor rapor. direk sgk sistemine kayıtlı olarak doktor rapor yazdığında doktora sms geliyor onu giriyor öyle rapor onaylanıyor.Bildim bileli sistemden yazılıyor emin ol herşeyin kılıfı yolu vardır merak etme. Herifler sahte diplomayı e devlete isletip seni doktor savcı hakim yapıyor rapor ne ki