- 156
- 38
- 28
Bu site para yatırmaz beyler haberiniz olsun
Ben bu forum sitesine hangi yılda üye oşmuşum bi bak istersen hala hakaret ediyon lavuk kıt akıllı sensin millete kçhakaret ediyorsun nerde bu adminler ben anlamadım neden hala seni banlamıyorlarİşime bakıyorum da sen niye site elemanı gibi takılıyorsun ne diye gerildin bu kadar anlamadım 😂 senin gibi kıt akıllıların parası boşa gitmesin diye sitenin dolandırıcı olduğunu belirterek uyardım ama sen ölümüne savunmaya geçtin enteresan 😂
SıradakiiiGeçmiş olsun kardeşim parayı alıp seni engellemişler
Hani oyunlara müdahale yoktu gelip şimdi çok bilmiş insanlar açıklasın bütün spinler en az 1x atıyorYüzde 1 milyon sahte site. Tüm oyunları sonuna kadar açmışlar millet yatırım yapsın diye. Yolunda A.Ş
Müdahale olmaz olur mu . Tüm sitede var müdahaleHani oyunlara müdahale yoktu gelip şimdi çok bilmiş insanlar açıklasın bütün spinler en az 1x atıyor
Sitenin dolandırıcı olduğunu bizde biliyoruz da ne kadar söylesekde düşen bir kaç kişi olacak yineEşşeklik bende ki sizi uyardığım için. Banane ki sanki hepiniz dolandırılın. İnsanlık yapmakta suç senin gibilerine.
Verification Node-1
valid-curacao-egaming.com
site lisansı bu sahte mi ? anlayan varsa bakabilir mi
Kitabın ortasından konuşmuşun reis😂😂Olum siz essek misiniz site sahte, şu slotu azıcık bilen insanlar gateste üç aşağı beş yukarı carpanlarin hangi simge arkasına geleceğini bilir. Hangi sembol nereye düşer bilir. 10x aşağısı atmıyor. Hala para yatırıp çeken var mı yatıralım mi diyorsunuz bazılarınız harbi hak ediyor dolandirilmayi aw