- 4,251
- 4,313
- 113
Keşke yense kanka. Ama çok zor. Milwaukee de middelton yok bide. Olsa 30 sayı fark yemişti şuan.geçen orlando utah maçı vardı 110 oran o maçta geldi orlando utahı yendi burda her şey olabiliyo şans lazım çok fazla
Keşke yense kanka. Ama çok zor. Milwaukee de middelton yok bide. Olsa 30 sayı fark yemişti şuan.geçen orlando utah maçı vardı 110 oran o maçta geldi orlando utahı yendi burda her şey olabiliyo şans lazım çok fazla
Senin icin izlik sefa bakim umit varmigeçen orlando utah maçı vardı 110 oran o maçta geldi orlando utahı yendi burda her şey olabiliyo şans lazım çok fazla
lopez de yok middleton da ama bi embid değiller embid olsa farklı konusurdum şuanKeşke yense kanka. Ama çok zor. Milwaukee de middelton yok bide. Olsa 30 sayı fark yemişti şuan.
Cıdden cok kotu bugun ama ante de kotu karsıdafurkan airball atıyo ey gidi furkan estiriyodun geçen![]()
milwaki iyi oynamıyor onlar da kazanırız havasındalar bi an için rehavete kapılsalar keşkeCıdden cok kotu bugun ama ante de kotu karsıda
lopez de yok middleton da ama bi embid değiller embid olsa farklı konusurdum şuan
[/QUOTEN] bu mal Dark Rivers elindeki kadroyu kullanamadı geçen sene.
Reis vur dedik öldürdün1 olur milwaki sanki cok iyi aq philinin ölüsü yeter
+15 fark yer bence1 olur milwaki sanki cok iyi aq philinin ölüsü yeter
abartılı bişey basmadım heyecan olsun diye girdim kötü bi miktar da değil amaDost ne kadar bastın buna meraktan soruyom yanlış anlama ortak çıkmıcam 😃
Tamam 50 si var onun ortak çıktıkabartılı bişey basmadım heyecan olsun diye girdim kötü bi miktar da değil ama![]()
bilemedin dost bilseydin ortaktık maalesefTamam 50 si var onun ortak çıktık